Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

GoGr napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
GoGr napisał(a):
No ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że nie lubię takiego żarcia;p ciast też nie za bardzo 😁
JA CIAST TEZ NIE LUBIE DLA MNIE MOGŁO BY NIE BYC ZA TO MÓJ STARSZY SYN OD WCZORAJ DO DZIS ZJADŁ CAŁA BLACHE KARPATKI 🙂I JSZCZE MU MAŁO 🙂

Kama a co ma jeść jak mu lodówkę opróżniłaś??:P

NIE NIE JESZCZE SPORO KOCHANA JEST 🙂 😁 😁 😁

iwonka1 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
A JA TYLKO 15 🙂

ale Ci dobrze, masz mniej do zrzucenia a ja nie wiem ile mi to zajmie ale napewno nie malo a przeciez jak bede karmila to nie powinnam sie odchudzac i w depreche wpadne jak bede taka gruba, ja mam na tym punkcie hopla.

JA W POPRZEDNICH CIĄŻACH TEŻ TAK PRZYTYŁAM DO 17KG.I WYOBRAZ SOBIE ZE JAK KARMIŁAM TO SCHUDŁAM OKROPNIE WAZYŁAM 45 KG...SUCHA TAKA SI ZROBIŁAM ZE SZOK ☺️ ☺️

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
A JA TYLKO 15 🙂

ale Ci dobrze, masz mniej do zrzucenia a ja nie wiem ile mi to zajmie ale napewno nie malo a przeciez jak bede karmila to nie powinnam sie odchudzac i w depreche wpadne jak bede taka gruba, ja mam na tym punkcie hopla.

JA W POPRZEDNICH CIĄŻACH TEŻ TAK PRZYTYŁAM DO 17KG.I WYOBRAZ SOBIE ZE JAK KARMIŁAM TO SCHUDŁAM OKROPNIE WAZYŁAM 45 KG...SUCHA TAKA SI ZROBIŁAM ZE SZOK ☺️ ☺️

widac mialas bardzo restrykcyjna diete, zdradz mi swoj patent na szybkie schudniecie

iwonka1 napisał(a):
posiedze z Wami tak do 23 i ide spac bo rano wstaje i jade na zakupy do carrefoura bo daje e-bony 🙂 i w sumie sporo rzeczy wychodzi tanio a ponadto pampersy sa znowu na promocji 🙂
A CO TO SA T E BONY? NIE WIEM BO NIE ROBIE TAM ZAKUPOW TYLKO ZAWSZE W LIDLU 🤨 🤨

iwonka1 napisał(a):
raz w tygodniu kupujesz cukier??? rany, to ty z cukrzykami mieszkasz 🙂 u mnie slodzi tylko maz takze cukier prawie wcale nie idzie.

DOKŁADNIE WSZYSCY PIJA HERBATE Z 4 ŁYZECZKAMI CUKRU I JA KAWE SŁODZE TAK SAMO 🙂

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
posiedze z Wami tak do 23 i ide spac bo rano wstaje i jade na zakupy do carrefoura bo daje e-bony 🙂 i w sumie sporo rzeczy wychodzi tanio a ponadto pampersy sa znowu na promocji 🙂

nie ogladasz reklam? na paragonie masz za dany produkt kase i pozniej w listopadzie mozesz placic tymi tzw e-bonami

iwonka1 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):

nie ogladasz reklam? na paragonie masz za dany produkt kase i pozniej w listopadzie mozesz placic tymi tzw e-bonami
UUU TO FAJNY PATENT 🙂,NIE WIDZIAŁAM REKLAM 🙂

iwonka1 napisał(a):
a jednak jestem najstarsza 😞 ja juz skonczylam 30 lat w lutym tego roku 🙂 rocznik 80'. to sie popieszylas zpierwszym synkiem 🙂 a ja widzisz za bardzo poukladana i mi zeszlo,

MIAŁAM JUZ 18 JAK URODZIŁAM STARSZEGO 🙂...JAKA TY STARA JESTES... 😉 😉STARA BEDZIESZ JAK BDZIESZ MIAŁA 60 🙂