Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pati200 napisał(a):
kurcze upławy mi sie zwiekszyły tak jest pod koniec???
...TAK TO NORMALNE TAK MI WŁAŚNIE GIN POWIEDZIAŁ...CHOCIAŻ WCZORAJ MI POWIEDZIAŁ ŻE JAK BY SIĘ U MNIE NAPRAWD ZWIĘKSZYŁY TO MAM DO NIEGO PRZYJSC...A DZIŚ MIAŁAM TYLKO TROSZCZKE 😉

magda123 napisał(a):
hej babolki 😁 jak tam bo ja znów nie mogłam spać w nocy 😞 rzucałam się z boku na bok do dupy to wszystko 😞niech już bedzie 8 to może się wyśpię 😜
HEJ MADZIA...TO WSZYSTKO PRZEZ TN WIELKI BRZUCH 🙂 JA TO MARZE BY SIE NA NIM POŁOŻYC 🙂

magda123 napisał(a):
wczoraj po mału uświadamiałam Adziulkę ,że ja muszę na pare dni wyjechać i tata ją będzie woził do przedszkola i takie tam 😉 i powiem wam ,że ciężko to widzę bo ona zapowiedziała ,że jedzie ze mną 😜
JAKOŚ TO BĘDZIE ALE NAPEWNO NIE ŁATWO 😞

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
hej babolki 😁 jak tam bo ja znów nie mogłam spać w nocy 😞 rzucałam się z boku na bok do dupy to wszystko 😞niech już bedzie 8 to może się wyśpię 😜
HEJ MADZIA...TO WSZYSTKO PRZEZ TN WIELKI BRZUCH 🙂 JA TO MARZE BY SIE NA NIM POŁOŻYC 🙂

to też bo ja śpię tylko na brzuchu 😜 ale raczej to jest to ,że nie mogę sobie tego wyobrazić czy moja da rade be ze mnie 😞

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):

to też bo ja śpię tylko na brzuchu 😜 ale raczej to jest to ,że nie mogę sobie tego wyobrazić czy moja da rade be ze mnie 😞
WIEM ŻE MASZ OBAWY...ALE NIE MARTW SIĘ ...BĘDZIE DOBRZE ZOBACZYSZ 🙂

magda123 napisał(a):
już jej tłumaczyłam ,że musi chodzić do przedszkola i bedzie jezdzić z tatą 🙂 a ona że z tatą nie chce jezdzić 🙂

BIEDNA...A TO DLATEGO ŻE TY Z NIĄ CAŁY CZAS SPEDZASZ CZAS I DLA NIEJ TO JEST COŚ INNEGO...ŻE JAK ONA NIE MOŻE BYC Z TOBĄ JAK ZAWSZE JEST 😞

magda123 napisał(a):
już jej tłumaczyłam ,że musi chodzić do przedszkola i bedzie jezdzić z tatą 🙂 a ona że z tatą nie chce jezdzić 🙂

BIEDNA...A TO DLATEGO ŻE TY Z NIĄ CAŁY CZAS SPEDZASZ CZAS I DLA NIEJ TO JEST COŚ INNEGO...ŻE JAK ONA NIE MOŻE BYC Z TOBĄ JAK ZAWSZE JEST 😞

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
Pati200 napisał(a):
kurcze mi tez sie spac jeszcze chce tez jestem nie wyspana 😞

PATI TO IDZ SIE POŁÓŻ DO WYRKA 🙂 A JA TAM SIĘ DZIŚ WYSPAŁAM...MOŻE PÓZNIEJ MNIE ZMULI PO OBIEDZIE 🙂

jak pojesz 😁 😁 😁

TAK JAK MÓWISZ 🙂DZIŚ ROBIE PIZZE NA OBIAD 🙂

magda123 napisał(a):
a najlepiej mówię tak Adziulka mama musi na pare dni wyjechać a ona a gdzie??a ja a odpocząć od was 😁mój się zaczął śmiać
musi być dobrze 😁 inaczej nie pójdę 😁

😁 😁 😁 😁