Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pati200 napisał(a):
papa Kamusia miłej nocki do jutra oby 😁 😁 😘
DLA CIEBIE NIE OBY 🙂TY ZASUWAJ LEPIEJ RODZIC 🙂 JA NIE WIEM NA CO TY CZEKASZ 😁 😁 😁 😁NA ZBAWIENIE CZY CO 🙂 MASZ JE ODDEMNIE 🙂

• Mamusia
Pati200 napisał(a):
no na 2 niby mam termin 😁

A u mnie od 2 wszystko może sie zdarzyć - mogę szybko urodzić - bo moja szyjka jest wprawdzie zamknieta jeszcze, ale nie ma nawet 2 cm dł., lub mogę się pomęczyć prawie cały listopad - po tych lekach (ich odstawienie) różne mogą być efekty

cześć kobietki kochane 🙂
wpadłam się przywitać ,poczytałam trochę i widzę,że już się szykujecie "na godzinę 0" ... 😉żebyście widziały na jakich ja teraz obrotach jestem...i nic się nie dzieje.... przekonałam się że to nie ma wpływu i malutka urodzi się wtedy kiedy nadejdzie jej pora
od dwóch dni praktycznie jestem cały czas na nogach do tego sypiam po 5-6 godzin a to wszystko związane z handlem kwiatkami, do tego dziecko, dom... (chyba nigdy przez całą ciąże nie byłam na takich obrotach) owszem czuję się zmęczona 😞, mam kłucia szyjki- czasem tak mocne że trudno się rozprostować ale potem wszystko wraca do normy nie sądzę że wyskoczę przed terminem
w razie czego napiszę Ci Gosiu bo tylko Twój nr tel mam -za co dziękuję 😘
miłego dnia moje drogie 🙂
trzymajcie kciuki bym dała radę wysprzedać wszystkie chryzantemki 😉 😁
buziaki

HEJ WSZYSTKIM 🙂DZIS TROSZKE DŁUŻEJ POSPAŁAM NIŻ ZWYLKE...ALE TAKI SKURCZ ŁAYDKI MNIE ZŁAPAŁ W NOCY...ZE NIE MOGŁAM ROZPROSTOWAC NOGI...I OCZYWISCIE TERAZ MNIE BOLI JAK CHODZE 😞 A CO TAM U WAS?JAK NOCKA? 🙂

magda123 napisał(a):
cześć babolki 😁
dzisiaj o godz.4 Pati odeszły wody jest w szpitalu bo nadal nie ma skurczów 🙂 jak będę coś wiedzieć więcej to dam znać 🙂

HEHEH NO NARESZCIE MÓWIŁAM ŻE DO NIEDZIELI URODZI 🙂ALE SIĘ CIESZĘ 🙂