Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pati200 napisał(a):
Kama moze tez czop odeszedł czytałam ze jesli czop odejdzie to mozesz jeszcze 2 tygodnie ponosic godziny albo dni
TAK WIEM O TYM 🙂 PIERWSZY RAZ COŚ TAKIEGO MIAŁAM...DLATEGO NIE WIEM CO TO MOGŁO BYC ☺️

• Mamusia
Pati200 napisał(a):
dobrze ze do szpitala mam zut beretem 😁 😁a dzis w nocy sama jestem

to tak jak ja, czesto jestem sama w nocy bo moj w wiekszosci chodzi na noc do tej drugiej pracy 😞 ale na szczescie tez mam szpital nieopodal i do tego kolo meza pracy takze niedlaeko by mial do nas 🙂

iwonka1 napisał(a):
ja jeszce nie mam zadnych objawow, ani wiekszy sluz ani czop ani nic innego, caly czas to samo, zebro i plecy cholernie bola

RÓZNIE TO BYWA Z TYMI CIĄŻAMI KAZDA JEST INNA...NAGLE MOGĄ CI WODY ODEJSC A WTEDY TO JUŻ NAPEWNO PORÓD SIE ZACZYNA 🙂...MOJA KOLEZANKA TAK MIAŁA W 37...SIEDZIAŁA PO TURECKU CZUŁA SIE NORMALNIE I NAGLE JEJ SIE MOKRO ZROBIŁO 🙂POJECHAŁA DO SZPITALA I URODZIŁA 🙂

Pati200 napisał(a):
mi sie wydaje kama ze wczesnie urodzisz znaczy złapia cie te skurcze bo ty masz cesarke
ZOBACZYMY 🙂 ALE GIN MI POWIEDZIAŁ ŻE JESLI BĘDĄ SKURCZE TO ODRAZU MAM JECHAC DO SZPITALA NIE CZEKAC...I TO SAMO JAK ZNOWU BĘDĄ OBFITE UPŁAWY

Pati200 napisał(a):
mały znowu wojuje czuje jak sie pcha 😁bo szyjka normalnie mnie tak boli jak by ktos mi igły wbijał
WIEM MAM TO SAMO OKROPNY BÓL 😞MOJA MAŁA TAK DZIŚ WOJOWAŁA ŻE WIDZIAŁAM JEJ RĄCZKE ...NAGLE ZROBIŁA SIE TAKA GÓRKA NA BRZUCHU ŚMIESZNIE TO WYGLĄDAŁO 🙂ZAWSZE NAGRYWAM TO NA TELEFON 🙂

Loli napisał(a):
hej dziewczyny sorki ze sie wtrace ale widze ze piszecie o klujacej sie szyjce, no to juz niedlugo was czekaja porody- poprostu skraca wam sie szyjka ja tak mialam moze przez jakis 3 tyg, przed porodem i zajechalam do szpitala z 9cm rozwarciem juz...
HEJ ...CZASAMI CZYTAŁAM U WAS...WIĘC PAMIĘTAM LOLI JAK POSZŁAŚ RODZIC 🙂 [POCIESZAJĄCE 🙂 🙂...JUŻ BLIŻEJ NIŻ DALEJ 🙂)

iwonka1 napisał(a):
za chwile sie zmywam do wyrka bo o 7 rano wstaje.Gosia a Ty sama jestes? chlop Ci nie moze zrobic kromy? caly czas zajmujesz sie synkiem, myjesz gary i wszystko ty robisz a on Ci nie pomaga?

Kochana... on jest teraz na nocce... Więc jestem sama.. niby jest teściowa ale to nie pierwszej młodości kobieta i nie będę jej wykorzystywać...