Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
anita123 napisał(a):
wczoraj oczywiście też musiałam coś kupić bo jak byłam u lekarza i wyrwałam sie z domu - "jak pies z łńcucha"- tylko 2 pary skarpeteczek i czapeczke -ale też coś.... 🙂

zakupy dla dziecka zawsze troche pomagają 🙂 nawet jak kupisz skarpetki

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
anita123 napisał(a):
a już mnie to podwójnie cieszy, jak mogę coś sama kupić - bo tak to przez to uwiazanie do łóżka - to wszyscy muszą robić tą przyjemną rzecz za mnie

jak urodzisz to bedziesz kupować sama 🙂 i będziesz sie cieszyła bardziej niż teraz 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Anita mała rzecz a cieszy 😁 😁 😁 😁 ja nie kupuje nic bo wszystko mam i dla tego nie odczuwam aż tego tak bardzo 😉 muszę tylko jakiś sweterek kupić ciepły ,żeby młody miał w czymś cieplym ze szpitala wyjść 🙂

Właśnie - trzeba ciepło ubrać malucha do fotelika....

• Mamusia
magda123 napisał(a):
anita123 napisał(a):
a już mnie to podwójnie cieszy, jak mogę coś sama kupić - bo tak to przez to uwiazanie do łóżka - to wszyscy muszą robić tą przyjemną rzecz za mnie

jak urodzisz to bedziesz kupować sama 🙂 i będziesz sie cieszyła bardziej niż teraz 🙂

już nie mogę się doczekać - kiedy sama pojadę sobie na zakupki - i to różne zakupy

Magda wstawię zdjęcie jak ten mały złośnik zaśnie...
Bo chwilowo to mam ochotę zamknąć się przed nim w łazience i przeklinać 😞
Kurwa nie wiem co mu się uwidziało ostatnio.. odpierdziela takie cyrki, że ja już nie mogę;((
Chciałam pranie powiesić zanim słońce świcie to skurczybyk zaśnie jak słońce zajdzie.. a jest chory i go ze sobą wziąć nie mogę a jesteśmy w domu sami.. i dupa blada...
Jeszcze mi się łóżeczko rozpadło... Kurwa - Grzesiek miał to rano naprawić to nawet nie tknął!;(

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Magda wstawię zdjęcie jak ten mały złośnik zaśnie...
Bo chwilowo to mam ochotę zamknąć się przed nim w łazience i przeklinać 😞
Kurwa nie wiem co mu się uwidziało ostatnio.. odpierdziela takie cyrki, że ja już nie mogę;((
Chciałam pranie powiesić zanim słońce świcie to skurczybyk zaśnie jak słońce zajdzie.. a jest chory i go ze sobą wziąć nie mogę a jesteśmy w domu sami.. i dupa blada...
Jeszcze mi się łóżeczko rozpadło... Kurwa - Grzesiek miał to rano naprawić to nawet nie tknął!;(

współczuję to sobie tutaj poprzeklinaj bedzie ci lepiej 🙂

• Mamusia
anita123 napisał(a):
Ale stwierdziliśmy z mężem, że to pierwsze dziecko nie będziemy tak bardzo skąpić - oczywiście bez przesady. Cały rok pracowałam po 10 godzin, więc teraz tą kasę mam zamiar wydać na Mała - żeby tylko była zdrowa - to najważniejsze 🙂

pewnie ,że tak malutka najważniejsza 😁 i byle by zdrowa była 🙂

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Pójdę i mu łeb urwę!!!;(

komu młodemu czy mężowi??

Teraz to już tylko mężowi 😉
Boże czasem mnie ten Kubek tak do szału doprowadza... ale nie mam serca go nawet przetrzymać żeby sam zasnął... Kocham tak tego dziada, że on sobie nawet tego wyobrazić nie może 😉

A męża też kocham ale łeb mu urwę.. albo chociaż powieszę za jaja;p

Idę powiesić teraz pranie (wprawię się 😁) i potem zgram Wam zdj Michasia 😉