Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Madzia nie ja gwałciłam;p
Ja się dałam wykorystać 😁 ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
Poza tym od rana wielkie sprzątanie było.. Okna, podłogi.. No dosłownie wszystko.. Nawet lazienję wypucowałam.. I dalej nic..
A chciałabym urodzić dzisiaj albo jutro 😁 ale marne szanse... W srode mam kolejną wizytę.. Zobaczymy co mi powie...

ej a okien to ty wczoraj nie myłaś??

Myłam ☺️ Kurde.. ja za całe swoje życie nie myłam okien tyle razy co w ciągu ostatnich tygodni.. Już mam dość normalnie;(
Mój poszedł właśnie na nockę... nie lubię tak.. teraz wyjątkowo bo już mnie strasznie boli jak muszę do Kubunia wstać.. a tak to on wstawał..

Ehhh... siostra mi dzisiaj nieświadomie komplementa strzeliła;D Wparowała i na wstępie (zanim się dobrze przywitać zdążyła) zaatakowała pytaniami jaki podkład mam bo ona właśnie takiego szuka, żeby.. (i tu słowotok o jaki efekt jej chodzi - że niby ten mój podkład tak robi).. problem tylko w tym, że ja nie używam podkładu;D hehe Co najwyżej krem nawilżający 😜 😜

Kurde. padam.. myślałam, że popiszę z Wami ale nie ma się co dziwić, że żadnej nie ma 😉 Ja jutro też pewnie raczej niewiele będę zaglądać bo skoro mój ma wolne to troszkę możemy posiedzieć razem 😉 NIech mnie ruszy w końcu do tego rodzenia! 😁

dobranoc dziewuszki 😘 😘 😘

Hej MAmunie 😉
A ja wycieczki po cmentarzach jeszcze nie zaczęłam... 😜
Jak na razie zaliczyliśmy z mężem i Kubkiem 1,5-godzinny spacer i ja 1,5 godzinną drzemkę;D
Jak Kubek się obudzi to pewnie zjemy coś i wtedy pojedziemy 😉
Jak tam Mamuśki?? Zbiera się któraś na porodówkę?:P

Madziula pomimo wszelkiego wspomagania ☺️..
Kurde ja to chyba będę nosić jak Gocha z października;p
W środę mam ktg i wizytę.. Ale lekarz już tydz temu zapewnił mnie, że 3.11 to będzie nasze ostatnie spotkanie.. ;D Ja tak szczerze liczyłam, że do dzisiaj mi się uda;p
A ciekawe jak tam MAgda_88 bo już drugi dzień nic się nie odzywa 😉 A tak to przynajmniej eska puściła, że jest ok..

no właśnie widziałam - Na paxdziernik się załapała Aga i pati to niech one też nam kogoś oddadzą;D
Jak do środy urodzę to się jeszcze na porodówce z kuzynką spotkam bo ma cesarkę na 5.11 ustaloną;D

No ja właśnie też się zastanawiam czy sobie pakietu z internetem nie wykupić na te kilka dni 😜 to już chyba uzależnienie jest;D
A kuzynka ma cesarkę bo ona pierwsze dziecko urodziła w tym czasie co ja i lekarz stwierdził, że jest to zbyt krótki okres między jedną a drugą ciążą i, że ryzykowne byłoby gdyby rodziła naturalnie 😉