Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
ale wiesz zawsze może sie w nocy obudzić i tata nie jest to co mama 🙂 ale skoro jest nauczony to dobrze 🙂chociaż z tym nie masz problemu 🙂 bo ja się tyko o to boję ,że będzie płacz 😞

No Kubuś jest na tyle powiedzmy mądry, że wie, że jak mamy nie ma to musi być grzeczny 😉
Jak ostatnio w Kielcach byłam to mimo, że budził się w nocy i zwykle taty nie chce to wtedy nie robił problemów 😉

magda123 napisał(a):
powiem wam ,że jak chodziłam po grobach to mnie tak skurcze łapały ,że szok 😉 myślalam ,że tam urodze

a ja przy pakowaniu kwiatków to czasami miałam takie skurcze że kroku zrobić nie mogłam ale jakoś wszystko się uspokaja jak przeżyłam taki wysiłek i nic..to chyba jeszcze nie pora
w czwartek mam wizytę, ciekawe co gin powie...

No mi też się strasznie wierci.. momentami.. bo momentami jest spokój i boli..
W ogóle to od kilku dni strasznie uciska chyba na jakieś żyły czy cuś.. i jak tylko wciśnie się w dół to mnie prawie z nóg zwala tak boli.. Jakby przez momenty ktoś mi dopływ krwi odcinał;(

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):
powiem wam ,że jak chodziłam po grobach to mnie tak skurcze łapały ,że szok 😉 myślalam ,że tam urodze

a ja przy pakowaniu kwiatków to czasami miałam takie skurcze że kroku zrobić nie mogłam ale jakoś wszystko się uspokaja jak przeżyłam taki wysiłek i nic..to chyba jeszcze nie pora

ja już wizyty nie mam tylko mam 8 sie stawić do szpitala 🙂

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):

a czemu 8 😮 ???????????????/////

ja już wizyty nie mam tylko mam 8 sie stawić do szpitala 🙂

magda123 napisał(a):
a macie tak ,że jak śpicie na jednym boku i przewrócicie się na drugi to wam sie zaraz sikać chce??bo ja tak mam 🙂

Ja jak dłużej lezę to mi strasznie ciężko wstać bo mały się rozkłada normalnie jak na leżaku;p i zanim się ułoży znowu dobrze to trochę mija... Ale na pęcherz nie naciska tak bardzo 😉

magda123 napisał(a):
to wstawiaj zdjecie brzucha a ja idę się zaaplikować ,żeby przed porodem oczyścić kanał rodny 😁 😁
bo 8 mama mieć ostatnie badania i wywolywany poród 🙂

Madzia no nie mów że urodzisz wcześniej niż ja .... 😜 😮 a miałaś termin na poźniej
dziewczyny nie włożę zdjęć bo mi aparat szwankuje... 😞 chyba że odpali to wrzucę

GoGr napisał(a):
Iwona postaraj się 🙂

coś jest nie tak z obiektywem bo w ogóle nie chce mi się wysunąć i to na pewno nie wyczerpane baterie bo na chwilę odpala i znowu się chowa ..co podłączę do kompa...nie mam jak wgrać
złośliwość rzeczy martwych 😞