Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

marzy mi się by wyjechać stąd jak najdalej i nawet tu nie zajrzeć...przez te 8 lat jak mieszkamy w jednym domu zjadłam sobie przez nią pół zdrowia 😞 a teraz jeszcze tak chodzą we mnie nerwy że aż mnie brzuch napierdziela, a najgorsze jest to że po prostu szkoda mi męża ....i tego że matka może być dla niego taka nieżyczliwa....

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
cześć dwupaczki no teraz kolej na Was dziewczynki czekam z niecierpliwością na nowe bobaski 🙂 Iwonko nie przejmuj się głupią babą zazdrości Wam i tyle głowa do góry 🙂

hej Gosia 🙂 Gratuluję Ci Twego Cudaczka ślicznego bo chyba jeszcze nie miałam okazji 🙂
no i jak tak dalej będę się stresować to kto wie czy ja nie będę następna na listopadzie.....

Oj Iwonko.. kochana rozumiem Cię... ja też mieszkam z teściową..
Dzisiaj nie chciała żebyśmy z nią na cmentarz szli a potem była obraza, że nie byliśmy bo inni to byli z dziećmi w południe a my pojechaliśmy koło 16...
Ja po niecałych 2 latach mam wyjebane.. po prostu jak widzę, że coś jest znowu na rzeczy to robię unik i nie odzywam się 😉 Bo po co się denerwować? Ty dogadzaj jak możesz, rób wszystko nawet wbrew własnej woli a i tak będzie źle...
Także Kobieto - 2 głębokie wdechy i niech się teściowa w dupę ze swoją zazdrością pocałuje 😉 Wy cieszcie się, że Wam się układa bo to najważniejsze 😉
A kwiatki wysprzedane wszystkie?? 😉

Oj jaki kochany 😁
Kuba też właśnie padł 😉 Kochany od kilku dni znowu sam zasypia 😉
Za to Mati daje popalić... już się nie mogę doczekać aż się wreszcie urodzi 😉

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Oj jaki kochany 😁

Gosia wrózby mojej mamy do dupy 😠 juz listopad a w październiku miałaś urodzić 😁 Iwonko to super ze wszystko sprzedane 🙂

Iwonaa napisał(a):
To co się nadało to sprzedane, zostało tylko trochę tych co nie wykwitły...ale jest ok 🙂 lepiej niż się spodziewaliśmy 😉

No to świetnie 😉 Oklaska masz za to 😁
A teściową olej 😜
To wreszcie będziesz miała więcej czasu dla nas?? 😁

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Oj jaki kochany 😁

Gosia wrózby mojej mamy do dupy 😠 juz listopad a w październiku miałaś urodzić 😁 Iwonko to super ze wszystko sprzedane 🙂

No właśnie coś jej nie poszło;D
Nie dość, że nie wypalił koniec października to nic mnie nie bierze 😜 A tu 2 dni do terminu 😜

dziewczyny ten ostatni tydzień to mi tak zleciał że nawet nie miałam czasu pomyśleć ze zostało już tak mało czasu.... 🙂 a ja nie mam nic przygotowane jeszcze...szok...teraz zaczynam dopiero myśleć i bać się jak to będzie i czy dam radę...kurcze boje się porodu jakby to było pierwszy raz....

GoGr napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
To co się nadało to sprzedane, zostało tylko trochę tych co nie wykwitły...ale jest ok 🙂 lepiej niż się spodziewaliśmy 😉

No to świetnie 😉 Oklaska masz za to 😁
A teściową olej 😜
To wreszcie będziesz miała więcej czasu dla nas?? 😁

Gosia postaram się tu bywać teraz częściej choć chciałabym jakoś przygotować"gniazdko" dla malutkiej powoli złożyć łóżeczko ,wszystko przygotować...moze coś kupić bo na razie to mam tylko listę którą przygotowałam dla męża gdy ja urodzę....hehe 😉

Iwonaa napisał(a):
dziewczyny ten ostatni tydzień to mi tak zleciał że nawet nie miałam czasu pomyśleć ze zostało już tak mało czasu.... 🙂 a ja nie mam nic przygotowane jeszcze...szok...teraz zaczynam dopiero myśleć i bać się jak to będzie i czy dam radę...kurcze boje się porodu jakby to było pierwszy raz....

heh.. ja niby przygotowane mam raczej wszystko.. Ale też się zaczęłam bać.. i to jak cholera..
Cieszę się tylko, że Kubuś zaczął znów sam zasypiać i wczoraj już przespał całą noc bez pobudki 😉 Oby tak dalej 😉

gosia2301 napisał(a):
poczekasz 6 po terminie tak jak ja 😜

Nawet mi nie mów.. zobaczymy w środę co mi gin powie... ale wolałabym więcej nie czekać;p do środy najwyżej 😜

GoGr napisał(a):
Iwonaa napisał(a):

heh.. ja niby przygotowane mam raczej wszystko.. Ale też się zaczęłam bać.. i to jak cholera..
Cieszę się tylko, że Kubuś zaczął znów sam zasypiać i wczoraj już przespał całą noc bez pobudki 😉 Oby tak dalej 😉

no to super że już taki zuch z Kubusia 🙂 to teraz mozesz juz rodzić jak masz tak samodzielne starsze dziecko 😉

Iwonaa napisał(a):
GoGr napisał(a):
Iwonaa napisał(a):

no to super że już taki zuch z Kubusia 🙂 to teraz mozesz juz rodzić jak masz tak samodzielne starsze dziecko 😉

No teoretycznie mogę;p Bo jakby mnie tak teraz wzięło to masakra bo mój wypił ze 2 kieliszki wina..:/
Ale pewnie i tak nic nie ruszy... a brzuch boli jak zwykle...

magda123 napisał(a):
hej szproto 23 😁 😁 😁 jak synuś??
dziewczyny już nie długo nam zostało 🙂 a ty Iwona nie przejmuj się naprawdę bo szkoda słów na taką osobe

wiem Madzia ze szkoda słów...ale to nic przyjemnego i ciśnienie się podnosi..
dobrze że jest forum heh i mogę się wygadać od razu mi lepiej 😉