Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

gosia2301 napisał(a):
Gocha takswki jeźdzą 😁 Madziu syn mnie terroryzuje juz pisałam 😁

Wiesz co.. nie lubię obcych kierowców;p nie ufam im...
Wolałabym raczej żeby mój prowadził;p Albo zadzwoniłabym po brata i nastraszyła go, że ma iść ze mną 😁

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
Gocha dla tego mój ma zakaz picia w razie czego 😁 gdyby mnie miało coś ruszyć 😁

No tak.. ale ja się nigdy nie zastanowię;p Jak się pyta to mu mówię, że śmiało, itd.. A potem mnie czarne myśli nachodzą 😜

GoGr napisał(a):
Załamię się tak momentami boli...
Mam na coś ochotę;p a słodkie się skończyło;(

to tak jak ja...zawsze zajadałam stresa słodyczami a dzisiaj nic nie mam....
a Ciebie jak tak boli ten brzuch to wszystko wskazuje na to że niedługo coś się zacznie...

Iwonaa napisał(a):
GoGr napisał(a):
Załamię się tak momentami boli...
Mam na coś ochotę;p a słodkie się skończyło;(

to tak jak ja...zawsze zajadałam stresa słodyczami a dzisiaj nic nie mam....
a Ciebie jak tak boli ten brzuch to wszystko wskazuje na to że niedługo coś się zacznie...

No wiesz.. za 2 dni mam termin to chyba ma już prawo boleć.. a wieczorami boli już od dłuższego czasu.. Tym bardziej jeszcze, że Kubuła na ręce cały czas chce...

magda123 napisał(a):
Gosieńko 23 dopniesz się jeszcze 🙂 Iwona zawsze możesz na teściową powyzywać ona i tak nie wie co piszesz na forum 😁

haha właśnie tego się obawiam...że może ma tu jakichś szpiegów 😠 kto wie...to przecież nie prywatne forum....
a zresztą nawet bym chciała ,niech wie co ja o niej myślę 😜

magda123 napisał(a):
ale mój to sam nie pije bo dwa dni temu pił piwo i się go spytałam czemu pije ??a jak mnie wezmie i 100 pytań mu zadaje 😁 😁 😁 więc woli się wstrzymać i nie pić 😁

No tak.. ale wiesz.. ja z jednej str ze strachu przed porodem sama sobie wmawiam, że nic nie ruszy i nawet go namawiam, że śmiało może łyknąć;p
A potem zaczynam się bać, że mnie weźmie i zaczynam żałować, że namawiałam;p
No jak baba w ciąży 😜

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):
Gosieńko 23 dopniesz się jeszcze 🙂 Iwona zawsze możesz na teściową powyzywać ona i tak nie wie co piszesz na forum 😁

haha właśnie tego się obawiam...że może ma tu jakichś szpiegów 😠 kto wie...to przecież nie prywatne forum....

hmmm a to ma u siebie komputer i internet?? ,że myślisz o szpiegach??

mój powiedział że jak sprzeda kwiatki to chyba się opije po tym zapierdzielu a dziś stwierdził,że chyba by go z nóg scięło po jednym kieliszku 😉 ...i dał sobie spokój 😉 😁

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):

hmmm a to ma u siebie komputer i internet?? ,że myślisz o szpiegach??

no ma córcia i wnusie co jej wszystko mówią, a jakby mnie tu wypatrzyły to masakra, już by codziennie podglądały co piszę...

Powiem Wam, że przy Kubku chyba się mniej bałam... nie wiedziałam co mnie czeka.. a teraz.. powoli zaczynam sobie przypominać każdy ból, każdy skurcz... znów zaczynam się bać, że nie dam rady;(

GoGr napisał(a):
Powiem Wam, że przy Kubku chyba się mniej bałam... nie wiedziałam co mnie czeka.. a teraz.. powoli zaczynam sobie przypominać każdy ból, każdy skurcz... znów zaczynam się bać, że nie dam rady;(

no to dokładnie tak jak ja...zwłaszcza ze każdy poród jest inny..gdyby było tak jak z Amelką to jeszcze może dałabym radę, boję się ze będzie inaczej 🤔

• Mamusia
GoGr napisał(a):

albo obawa jak sobie chłopaki bez ciebie poradzą 😉 i czy Kubek nie będzie za tobą tęsknił

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):

albo obawa jak sobie chłopaki bez ciebie poradzą 😉 i czy Kubek nie będzie za tobą tęsknił

Wiesz o to się nie boję 😉 Chłopaki jak jest potrzeba naprawdę dają sobie świetnie radę 😉
A Kub.. przyzwyczajony, że raz na jakiś czas wyjeżdżam na parę dni (szkoła).. a tu będzie mnie odwiedzał 😉