Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie fatalna noc... co chwila się budziłam bo albo siku albo gorąco albo boli...
Rano odebrałam wyniki badań (wydaje mi się wyszły leposze niż tydz temu 🙂) a po południu znowu ktg.. tym razem musimy jechać do szpitala.. A przy okazji odwiedzimy kuzynkę, która dzisiaj rano urodziła syneczka 😉

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Córeczka Magdy_88 😉 Kinga
[URL=http://img829.imageshack.us/i/03112010001q.jpg/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/479/03112010001q.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

magda123 napisał(a):
gocha jestem wlasnie ucze sie pisac z tel.

hehe 😁 ja już to opanowałam;p ale dalej nie wiem na czym polega ten pakiet z netem... ;D ale muszę się zorientować:P

No właśnie;p a cały czas twierdziła, że przeczucie jej mówi, że chłopak 😁 hehe
a ja jej pisałam właśnie jak już na porodówce była, że wątpię w jej przeczucie 😁 w końcu ja też wmawiałam sobie że będę mieć dziewuchę;D

dziewczyny a to sa ciuszi dla małej od 0 do 3m...troszke przesada 🙂ona w tym wszystkim nie przechodzi 🙂

magda123 napisał(a):
na kompie teraz jestem 🙂 pranie z balkonu zdejmowalam dla tego mnie nie bylo 😜

Kamila to zależy czy będziesz dziecko przebierać 20 razy dziennie bo jak tak to wszystko użyjesz 🙂

dokładnie tak jak mówisz 🙂 😁

Kama bujaczek super 😉 A ciuszki na pewno się przydadzą 🙂
Ja mam to samo w domu;p ale tych ometkowanych na 0-3 m-ce ale wyglądających na większe nie wyjmowałam bo0 nie mam gdzie trzymać 😜

Madzia ja też pranie chciałam zrobić.. ale.. kurna:/ od rana nie mamy wody.. nie było żadnej informacji, nic.. Gdzie się nie próbujemy dodzwonić mówią, że na przepompowni jest w porządku a wody pół wsi nie ma:/ wrrr....

magda123 napisał(a):
gocha mnie sie czepiasz a sama spierdzieliłas 😠

Ja?? no w życiu;p ja tu z teściową się oburzam na nasz brak wody;p a jak z nią rozmawiam to pisać nie dam rady 😜 😜

GoGr napisał(a):
Kama bujaczek super 😉 A ciuszki na pewno się przydadzą 🙂
Ja mam to samo w domu;p ale tych ometkowanych na 0-3 m-ce ale wyglądających na większe nie wyjmowałam bo0 nie mam gdzie trzymać 😜

Madzia ja też pranie chciałam zrobić.. ale.. kurna:/ od rana nie mamy wody.. nie było żadnej informacji, nic.. Gdzie się nie próbujemy dodzwonić mówią, że na przepompowni jest w porządku a wody pół wsi nie ma:/ wrrr....

też jestem zadowolona jest jak nowy naprawde 🙂
a co do ciuszków to są same malutkie a reszta jeszcze pochowana nie wyciągałam bo nie ma sęsu...jak podrosnie to będę wyciągac 🙂

• Mamusia
gocha ja jedno pranie zrobiłam teraz czekam aż Adziulka z przedszkola wróci ,żeby wstawić jej rzeczy co by miała poprane i poszykowane 🙂 i żeby mój mi nie truł dupy ,że czegoś nie ma 😁 jak pojadę na wczasy 😜

Kamila nie znasz dnia ani godziny 😁 jak polecisz

W ogóle to dziewczyny depresję wczoraj miałam.. cały dzień telefony się urywały, komunikatory to samo.. i wszyscy pytali czy już urodziłam..
wrrrr... Mam nadzieję, że po dzisiejszym ktg lekarz w końcu powie coś ciekawszego;D

magda123 napisał(a):
gocha ja jedno pranie zrobiłam teraz czekam aż Adziulka z przedszkola wróci ,żeby wstawić jej rzeczy co by miała poprane i poszykowane 🙂 i żeby mój mi nie truł dupy ,że czegoś nie ma 😁 jak pojadę na wczasy 😜

Kamila nie znasz dnia ani godziny 😁 jak polecisz

a szkoda 😞mogłam iśc do wróżki 😁 😁 😁 😁 😁 😁