Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
GoGr napisał(a):
W ogóle to dziewczyny depresję wczoraj miałam.. cały dzień telefony się urywały, komunikatory to samo.. i wszyscy pytali czy już urodziłam..
wrrrr... Mam nadzieję, że po dzisiejszym ktg lekarz w końcu powie coś ciekawszego;D

dla tego ja przy tej ciąży nikomu nie mówiłam terminu porodu bo by było to samo 🙂a jak ktoś pyta to mówię ,że jeszcze mam czas 😁

GoGr napisał(a):
W ogóle to dziewczyny depresję wczoraj miałam.. cały dzień telefony się urywały, komunikatory to samo.. i wszyscy pytali czy już urodziłam..
wrrrr... Mam nadzieję, że po dzisiejszym ktg lekarz w końcu powie coś ciekawszego;D

mnie to też wkurza co mnie widzą to też pytania a kiedy...a ile ty chodzisz w tej ciąży czy to już nie czas...i takie tam...wkurzające 🤨
GOSIA NA KTÓRĄ MASZ KTG?

magda123 napisał(a):
nie nawidzę jak nie ma prądu czy wody zwłaszcza jak nie ma o tym informacji 😠

No dlatego od rana się wszyscy wściekają i nic... 😠
A ja chcę prysznic wziąć:P

kamusia1981 napisał(a):
GoGr napisał(a):

mnie to też wkurza co mnie widzą to też pytania a kiedy...a ile ty chodzisz w tej ciąży czy to już nie czas...i takie tam...wkurzające 🤨
GOSIA NA KTÓRĄ MASZ KTG?

Kama nie mam na godz umówione... Mam pojechać do szpitala tak koło 16.00 bo mój gin zaczyna dzisiaj dyżur o tej godz 😉
A tam nigdy nie wiadomo ile babek będzie czekać i jak długo ja będę musiała na swoją kolej czekać.. Ale mam do odwiedzenia kuzynkę więc nie będzie mi się nudzić 😁

GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
nie nawidzę jak nie ma prądu czy wody zwłaszcza jak nie ma o tym informacji 😠

No dlatego od rana się wszyscy wściekają i nic... 😠
A ja chcę prysznic wziąć:P

JA WŁASNIE TEZ IDE SIĘ UMYC..WIECIE ŻE JA JESTEM W PIZAMIE 🙂...CZAS SIĘ OGARNĄC 😁 😁 😁 😁
A POWIEM WAM ŻE OD TYG.JESTEM CAŁA SPUCHNIETA TZN.NOGI I RĘCE..MAM JAK KIEŁBASKI TAK TO MÓJ SIOSTRZENIEC DZIŚ STWIERDZIŁ 🙂...A DZIŚ MAM SPUCHNIĘTĄ BUZIE 😞

magda123 napisał(a):
ej a wezcie pod uwagę np. to jak masz maleństwo i nie masz ani wody ani prądu przez pare dni 😞

No u nas Kubek już taki w miarę więc bardzo nas nie boli bo nie potrzebuję np. wody, żeby mu jeść zrobić... wykąpać go mogę w misce w wodzie z butelki;D Ale u sąsiadów są mniejsze dzieciaczki i jest problem....

magda123 napisał(a):
Kamila nic straconego zawsze możesz się do niej wybrać 😁 choć ja bym nie skorzystała z usług takiej osoby 😉

JA KIEDYŚ BYŁAM 2 RAZY I POWIEM WAM ŻE DUŻO RZECZY SIE SPRAWDZIŁO ALE W CIĄZY NIE PÓJDE...NIE CHCIAŁABYM OJ NIE

magda123 napisał(a):
dziewuszki zaraz sie zbieram po Adziulkę a potem muszę dopaść depilator i nogi ogolic 😁 😁

A JA MAM WOLNE DZIS OD ŁAŻENIA PO MAŁEGO DO SZKOŁY TERAZ MI PROWADZA SIOSTRZENIEC..ALBO MÓJ WOZI I ODBIERA 🙂

Dorotaa napisał(a):
Dzień dobry brzunie 🙃 i mamunie 😉
My z Majeczką zaczynamy dziś 39 tydzień.

hej Dorotka;D a ja od 2 dni rodzę 🤪 🤪
i jak na razie tylko mój coś przez sen o wychodzących główkach mówił 😜:P

magda123 napisał(a):
Kamila mój też przez ten tydzień odbierał ją ale dzisiaj drewno zwozi noi moja jest kolej 😁 tak ostatni raz przed porodem ja odbiore 😁

TO DOBRZE 🙂A TY W PON.DO SZPITALA PRAWDA"?