Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwonka denerwuję się, że jeszcze nie urodziłam.. wiesz ile się mówi o przenoszonych ciążach... poza tym.. przy Kubie jest mi już naprawdę ciężko..

Madzia kuzynka po cc całkiem dobrze 😉 WIadomo, że trochę boli ale ogólnie cieszy się, że już po wszystkim...

iwonka1 napisał(a):
Gosiu rozumiem Twoje zmeczenie ale nie ma co sie denerwowac o maluszka bo jeszce nie przenosilas, takze spokojnie, lepiej lekko przenosic niz nie donosic.

NIe rozumiesz... i nie zrozumiesz bo nawet jeśli też przenosisz to nie będziesz musiałam przy tym dźwigać całymi dniami 12,5 kilowego klocka.. Już przenosiłam bo termin miałam na 3.11... Zwyczajnie nie mam już sił

iwonka1 napisał(a):
a jak Kuba, zdrowy juz?

kaszle go jeszcze.. ale to takie resztki... mam nadzieję, że przejdzie do końca. Ale humor już lepszy 😉 i wreszcie je n ormalnie bez grymaszenia

iwonka1 napisał(a):
dwa tygodnie przed i dwa po jest w terminie. Masz racje, nie wiem jak to miec dziecko wiec napewno mniej jestem zmeczona od Ciebie ale probuje Cie zrozumiec i Twoje rozgoryczenie.

To jest orientacyjnie... koleżanka urodziła 2 tyg przed terminem i już miała zielone wody płodowe..
Gdyby po terminie nie było przenoszeniem to lekarz nie kazałby częściej kontrolować co się dzieje..
Ja mam już dość.. jedna za drugą bez wcześniejszych objawów, bóli rodzi raz dwa.. Ja męczę się z bolącym brzuchem już w cholerę czasu i nic się nie dzieje..