Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Przepraszam Cię Iwonko ale padam już... idę wziąć prysznic i pewnie spać...
właśnie się dowiedziałam, że wczoraj zmarła mama mojego kolegi i trochę doła złapałam... a nie chcę humorku Ci psuć...
dobranoc 😘

Magda jak jeszcze dzisiaj wpadniesz to masz wpierdul;p że wczoraj spierdzieliłaś... 😞
Mam nadzieję, że się odpowiednio przeszkoliłaś i z tel będziesz zaglądać 😉 A no i daj znać co i jak i POWODZENIA!!!!! 😘 😘 😘

GoGr napisał(a):
Kama. tylko nie mów, że wpadłaś i jeszcze szybciej wypadłaś...
Kub ogląda tv, ja mam czas to mogę posiedzieć a tu cisza wszędzie...

jestem 🙂tez mam czas wolny 🙂piję kawke sobie...ciekawe jak tam Madziara?pewnie sie juz szykuje do szpitala 🙂

No właśnie też strasznie ciekawa jestem co tam z Magdą 😉 Myślałam, że wpadnie i da znać jak nastawienie a tu nic 😜:P
Mnie też trochę brzuch w nocy bolał.. wyczekiwałam jakichś mocniejszych skurczy ale nie doczekałam się:P No trudno.. a dzisiaj od 6 na nogach 😉

GoGr napisał(a):
No właśnie też strasznie ciekawa jestem co tam z Magdą 😉 Myślałam, że wpadnie i da znać jak nastawienie a tu nic 😜:P
Mnie też trochę brzuch w nocy bolał.. wyczekiwałam jakichś mocniejszych skurczy ale nie doczekałam się:P No trudno.. a dzisiaj od 6 na nogach 😉

mi tez sie napinał brzuszek i wyczekiwałam mocniejszych skurczy ale to te normalne 🙂

Ale powiem Ci Kama, że postanowiłam się nie wściekać 😉
Czasem mnie handra dopadnie bo już mi ciężko.. brzuch mam cały czas tak napompowany, że się schylić nawet nie mogę.. ale nic nie przyspieszę 😉 Prędzej czy później i tak muszę urodzić 🤪

kamusia1981 napisał(a):
złozyłaś zamówienie 🙂

Tak jest 😉 i cieszę się bo wszystko było na stanie 😁
Tylko przez święto 11.11 muszę aż tydzień czekać na paczkę..

• Mamusia
GOGR oj nie tak dawno i Ja wyczekiwalam swojego Bąbelka i urodził sie uparciuszek 6 dni po terminie 😉 czego i Tobie zycze
pamietam, ze to czekanie jest najgorsze wszytsko gotowe , my psychicznie tez, a tutaj cisza i cisza , kazdy chodzi, dzwoni pyta , a tutaj wciaz nic ... . ale widze ze twoj pierwszy syn tez sie nie wybieral szybko na swiat heheh oj za dobrze Mamusia ma w tym brzuszku, ze ci mezczyzni niechca z niego szybciuktko wychodzic 😉
a pierweszy syn duzy sie urodził po tym terminie ?
mi lekarz dzien po terminie powiedzial,ze bedzie wazyl max 3500g a urodzil sie 5 dnui pozniej 4050 g 🤪 dobrze,ze moze tego nie wiedzialam wczensiej 😁

GoGr napisał(a):
Ale powiem Ci Kama, że postanowiłam się nie wściekać 😉
Czasem mnie handra dopadnie bo już mi ciężko.. brzuch mam cały czas tak napompowany, że się schylić nawet nie mogę.. ale nic nie przyspieszę 😉 Prędzej czy później i tak muszę urodzić 🤪

to dobrze ze tak do tego podchodzisz,wiem o czym mówisz 🙂trzeba czekac i tyle w końcu nadejdzie ten moment...ale ja też mam czasami doła bo człowiek juz zmęczony tym wszystkim...i tez często rycze sama nie wiem dlaczego...wystarczy głupie słowo i zaraz mam świeczki w oczach 😞