Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

iwonka1 napisał(a):
mam sie zglosic miedzy 9 a 12, pojade oczywiscie jak najwczesniej czyli na 9 🙂 ale watpie ze uslysze cos lepszego bo dalej nic nie czuje. Jak wroce to napewno podziele sie z Wami dobra lub zla nowina

TO ŻE NIE MASZ OBJAWÓW..TO NIE ZNACZY ŻE NIC SIE NIE DZIEJE...CIĄŻE SĄ RÓŻNE NAPRAWDE 🙂MOŻE U CIEBIE BEDZIE TAK ŻE NAGLE ZŁAPIĄ CIĘ SKURCZE I SIE ZACZNIE ALBO ODEJDĄ CI NAGLE WODY 🙂RÓZNIE TO BYWA 🙂

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
mam sie zglosic miedzy 9 a 12, pojade oczywiscie jak najwczesniej czyli na 9 🙂 ale watpie ze uslysze cos lepszego bo dalej nic nie czuje. Jak wroce to napewno podziele sie z Wami dobra lub zla nowina

TO ŻE NIE MASZ OBJAWÓW..TO NIE ZNACZY ŻE NIC SIE NIE DZIEJE...CIĄŻE SĄ RÓŻNE NAPRAWDE 🙂MOŻE U CIEBIE BEDZIE TAK ŻE NAGLE ZŁAPIĄ CIĘ SKURCZE I SIE ZACZNIE ALBO ODEJDĄ CI NAGLE WODY 🙂RÓZNIE TO BYWA 🙂

niby tak ale chociaz szyjka sie powinna skrocic,otworzyc a u mnie nic a nic. chyba ze tak jak mowisz u mnie zacznie sie dziac wszystko naraz w dzien porodu.

iwonka1 napisał(a):
co u Ciebie, jak sie czujesz?

MAM SKURCZE ALE TO SĄ TE CO ZAWSZE 🙂RANO BOLAŁ MNIE BRZUCH JAK NA OKRES...I TROCHE WIĘCEJ ŚLUZU MI ZNOWU POLECIAŁO..A TY JAK SIE CZUJESZ?

http://forum.gazeta.pl/forum/f,548,Dobry_porod.html?s=4
TU MASZ DUŻO CIEKAWYCH RZECZY OPISANYCH...SĄ DZIEWCZYNY KTÓRE OPISYWAŁY SWOJE PORODY ITP.PISAŁY ŻE POPROSTU NAGLE SIĘ COS ZACZEŁO DZIAC...A WCZESNIEJ ŻADNYCH OZNAK ZBLIZAJACEGO SIĘ PORODU 😁

iwonka1 napisał(a):
kurde Gosia juz dzisiaj nie powie nam dobranoc 😞 cholera, jestem zazdrosna o każdą Ktora urodzila, ze maja juz swoje szczescia przy sobie ...

TY NIEDŁUGO TEŻ BEDZIESZ MIAŁA 🙂 🤪