Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

magda123 napisał(a):
A i dzisiaj jak byłem w szpitalu to tej co po cesarce była nikt nie dał podkładu i jak się salowa zorientowała po paru godz to nawet nie raczyła mnie wyprosić z sali i ją przebierała,powiedziała tylko żebym się nie odwracał,potem żonie wyjęła cewnik też nie wypraszając męża tamtej.
A podczas pierwszej ciąży jak byliśmy w szpitalu to wypraszali niepowołane osoby z sali

BO TO TAK WŁAŚNIE JEST...TO WSZYSTKO ZALEZY OD SALOWYCH...ALE JAK MOŻNA TAK POSTEPOWAC ☺️ ☺️ ☺️COS OKROPNEGO...ALE WIEM COS O TYM 🤨

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
A i dzisiaj jak byłem w szpitalu to tej co po cesarce była nikt nie dał podkładu i jak się salowa zorientowała po paru godz to nawet nie raczyła mnie wyprosić z sali i ją przebierała,powiedziała tylko żebym się nie odwracał,potem żonie wyjęła cewnik też nie wypraszając męża tamtej.
A podczas pierwszej ciąży jak byliśmy w szpitalu to wypraszali niepowołane osoby z sali

to oburzające i krepujace zarowno dla mamuski jak i dla panów. Byc moze dla salowych to normalne ale ja nie chcialbym byc swiadkiem, nie dziwie sie ze tatus teraz piwko pije 😆 😆

iwonka1 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
a Kto jeszce zostal? Ty , Dorotka i...................... tak malo nas tu juz ze szok
NA,ANITA,...I SA JESZCZE DZIEWCZYNY ALE OSTATNIO TU SIE NIE POJAWIAJA

faktycznie ale tak rzadko tu zagladja ze zapominam i nich, jeszcze Iwona c zasami ale reszta to juz wcale. A jakie maja terminy?

DAŁAM CI TABELKE WIDZIAŁAS? 😉

widzialam, faktycznie jest nas jeszcze troche ale wogole sie nie pojawiaja. Czyzby tak zle sie czuly....

MOŻE ZAPOMNIAŁY O TYM FORUM 😞

magda123 napisał(a):
Pewnie junior znowu kicha
Bo jak wczoraj i przedwczoraj piwo piłem to mu chciało nos urwać
Aż ze szpitala chcieli dzwonić żebym już nie pił 🤪
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
a Kto jeszce zostal? Ty , Dorotka i...................... tak malo nas tu juz ze szok
NA,ANITA,...I SA JESZCZE DZIEWCZYNY ALE OSTATNIO TU SIE NIE POJAWIAJA

faktycznie ale tak rzadko tu zagladja ze zapominam i nich, jeszcze Iwona c zasami ale reszta to juz wcale. A jakie maja terminy?

DAŁAM CI TABELKE WIDZIAŁAS? 😉

widzialam, faktycznie jest nas jeszcze troche ale wogole sie nie pojawiaja. Czyzby tak zle sie czuly....

MOŻE ZAPOMNIAŁY O TYM FORUM 😞

zapomnialy o nas 😞 😞 😞

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Kolejna sprawa dotyczy się badań ,każdy lekarz łapy musi se wsadzić

a to juz jest inna bajka 😁 😁 😁 to dobrze ze badaja ciagle i sprawdzaja czy wszystko sie dobrze goi, to akurat zaleta choc nie mila dla mamusiek i dla meza pewnie tez wiedzac ze ciagle Ktos zonke maca 😁 😁 😁

magda123 napisał(a):

TO PRAWDA...JA JAK BYŁAM SZPITALU PO PORODZIE TO BYŁO TYLE STUDENTÓW ŻE MASAKRA I KADŻY COS TAM PRZY MNIE ROBIŁ..TO TEZ BYŁO KRĘPUJACE 🤔 🤔 🤔 🤔 ALE NA KIMŚ UCZYC SIE MUSZĄ 🤨 🤨 🤨

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):

TO PRAWDA...JA JAK BYŁAM SZPITALU PO PORODZIE TO BYŁO TYLE STUDENTÓW ŻE MASAKRA I KADŻY COS TAM PRZY MNIE ROBIŁ..TO TEZ BYŁO KRĘPUJACE 🤔 🤔 🤔 🤔 ALE NA KIMŚ UCZYC SIE MUSZĄ 🤨 🤨 🤨

ja studentowi nie pozwolilabym sie dotknac i mam prawo odmowic, nie jestem krolikeim doswiadczalnym