Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No mi się też wydawało, że już jest ok.. przestało boleć i w ogóle.. no i ten zastój nagle nie wiadomo skąd bo karmiłam raz z jednej raz z drugiej... nie mam pojęcia czemu się nagle pokarm zatrzymał... poszedł w ruch laktator i chyba podrażniłam piersi;( A teraz jak mały je to ryczeć mi się chce... boli nie tylko ja zaczyna ssać ale przez całe karmienie;(

No nic. mój poszedł do pracy więc ja się kładę spać... dobranoc laseczki 😘 😘 😘

• Mamusia
hej babolki 🙂 Gocha powiem ci ,że ja w szpitalu też odciągłam pokarm i młody jak jadł z tej piersi to też mi się płakać chciało 😉 ale już mi przeszło najgorzej jest teraz bo mi leci z tego cycka jak z kranu 😁
A jeśli chodzi o te osłonki na piersi to u mnie w ogóle nie zdały egzaminu u Adziulki może użyłam ich raz 😉 i wyrzuciłam

HEJ DZIEWCZYNKI 🙂
MY JUŻ W DOMU OD PONIEDZIAŁKU...JAKOŚ NIE BYŁO CZASU BY DO WAS ZAJRZEĆ...PRZEPRASZAM 🙂
MLUTKA JEST TAKA GRZECZNA MÓWIE WAM 🙂
DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA GRATULACJE I TOBIE GOSIU ZA WĄTEK DLA NAS 🙂

Witam dziewczyny,pozwoliłam sobie się wtrącić,GoGr powiem ci ,że na bolące piersi i zastój mleczka jest dobry prysznic z ciepła wodą i masaż a pózniej okładzik ze surowej kapustki a i przedtem posmarowć piersi olejkiem i owinąć pieluszka po czasie troszkę bedzie śmierdzieć ale pomaga 🙂 Coś wiem na ten temat bo przy tamtej dwójce ciągle miałam problemy z cycami i multum sposobów na to i wiem jak to boli 🥴Kochane macie maleństwa 😘

• Mamusia
zgadzam sie z Perelka Gosia ja tez robila oklad faktycznie troche to smierdzi ale po jednej nocy z kapucha na cyckach naprawde mi przeszlo a tez juz mialam nieciekawie piersi byly gorace i twarde jak skala ja dodatkowo kapuste trzaskalam tluczkiem wtedy wiecej sokow wychodzio
Bedzie dobrze mycha zobaczysz buziak 😘 😘 😘

• Mamusia
Perelka napisał(a):
o właśnie Mortishia24 dobrze ,ze to dodalas zapomnialam 🙂 trzeba ja tluc hehe 😉 ja w 1 tydz teraz po porodzie walilam tluczkiem w nocy az wstyd ale mysialam 😉

heheh to ja o 23 jeszzce tesciowie wtedy byli u nas i tesciowa mi leciala do nocnego po kapuste kochana babiczka 🙂 bylo minelo ale bol straszny a to jeszcze nawet nie byla polowa tego co boli jak juz sie zrobi taki prawdziwy zatoj bo wtedy nawet kapucha ne pomaga moja mam tak miala i polozna jej masowala tak piersi ze moja mam mdlala z bolu a inna babka podobno az popuscila tak bolalo :/ 🤢