Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry 🙃

Ja znów tylko na chwilkę 😉 może od poniedziałku będę częściej 😉 bo jak jestem sama to potrafię wszystko szybciej zrobić i mam więcej czasu 😜

Jak się czujecie?? Jak Szkraby 😉? Kinga właśnie śpi a Daria z tatą na spacerze 😜 a ja zaraz postaram się zrobić obiadek... a ostatnio się tragicznie czuje... wszystko mnie boli i często mam gorączkę... zaczyna mnie to martwić... najgorszy jest ciągły ból głowy, karku i brak apetytu...

No nic... uciekam robić obiad 🙂 po marudziłam trochę to lecę 🙂

Może jeszcze dziś zajrzę 😉

magda123 napisał(a):
Gocha my jak rodzilyśmy też były puchy 😞 ale cóż miejmy nadzieję ,że do nas bedą zaglądać mimo malutkich dzieciaczków 🙂 bo widzę ,że twój też jest spokojny bo zaglądasz na forum 🙂
A Kubuś nie okazuje zazdrości??

No dzieciaczki podrosną troszkę to może mamuśki zatęsknią za nami 😉
Mój mały miał tylko pierwszy dzień ciężki 😉 teraz najada się, kładę go na leżaczek-bujaczek i śpi 😉 wieczorkiem trochę bardziej pomarudzi znów śpi;D
A Kub.. na razie jakoś specjalnie zazdrości nie okazuje 😉 nawet chce się wszystkim dzielić z małym, głaszcze go, całuje 😉 Tylko ma chwilę, że jak odłożę Mateusza to koniecznie musze wziąć jego na ręce i wyprzytulać 😉 No ale jest mały i sytuacja dla niego chyba nie jest najprostsza... I tak dzielnie sobie radzi 😉
A jak tam Adziula?? Podoba jej się rola starszej siostry?? 😉

• Mamusia
Paulina dostaniesz po dupie za to ,że nie dajesz znaku życia 😠
Adziulka też chce przy mlodym wszystko robić 🙂najgorsze jest tylko wtedy jak ktoś jej powie ,żeby nie krzyczała bo obudzi Kamilka 😉 a ja wtedy wyzywam(nie na nią) ale czasem zazdrość widać i niej zwlaszcza dzisiaj jak byliśmy u moich rodziców i moja mam dała rękę młodemu to Adziulce zrobiło się smutno 😉ale szybko jej przeszlo 🙂

cześć dziewczyny 🙂
przyszłam się przywitać i zarazem pożegnać na jakiś czas....
zaraz wracam na oddział, ciekawe co ze mną zrobią...to czekanie mnie dobija, wczoraj dostałam takiego doła,że beczałam jak szalona.... 😞
na dodatek dziś mała jedynie gdzieś tam się przeciągnie ,nie czuję dobrze ruchów... 😞
W domu będę pewnie koło następnej niedzieli jak dobrze pójdzie...... 😉
wszystkiego dobrego dla Was i maluszków, miłego niedzieli i trzymajcie za mnie kciuki 😘 😉
pa 😘