Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
pa Kamuś 😘

Madzia... Kini wyczyściłam nosek i spokój na razie jest 😉 a Daria od niedzieli chodzi i prycha... więc i tak późno ją cokolwiek ruszyło... 😉
Tylko bardziej martwię się o Darię, bo ten potwór nie da sobie wyczyścić nosa... a ma już gęsty... taki zielonkawy... i ciągle ryczy, że oddychać nie może...

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
to lekarka super nic tylko pogratulować 😮

Ale niestety inne mają komplet pacjentów... a teraz już jej nie odpuszczę i poleci na nią skarga do rzecznika... bo mam dość ciągłego wciskania najdroższych leków i nagabywania na płatne szczepionki... i głupich docinek też mi już wystarczy z jej strony... 😠

Wiesz jak zareagowała, na to, że urodziłam(jak Damian poszedł do przychodni zanieść kartę szczepień)... "dziewczyny dzwońcie na policje, ona nie była w ciąży... na pewno ukradli dziecko jakiejś biednej kobiecie ze szpitala..." i czuła się zajebista jak to powiedziała 😮

• Mamusia
magda123 napisał(a):
no to masz nieciekawie 😉 ja to mojej robię taką ruleczkę z papieru i wyciagam jej po trochu 🙂 i zawsze mówię ,że wyrzucimy kozę na dwór ,żeby sobie tam chodziła 🙂

Na Darię to już nie działa 😜 broni nosa bardziej niż Polacy niepodległości 😉 😜 i teraz się z nią siłuję... a dokładnie staram się obezwładnić w miarę możliwości 😉 i wyczyścić gruszką... chociaż 2-3 razy dziennie...

Kama Malutka jest prześliczna:*
Iwonaa przysłała mi zdj swojej pięknisi ale nie mam teraz czasu szukać kabelka od aparatu;p Potem Wam wrzucę;D

Cycki dalej bolą.. ale nie umiem małemu odmówić 😜
Przez mój antybiotyk mamy problem z brzuszkiem.. lek przenika do pokarmu i chyba podrażnia małemu jelitka i żołądeczek bo pomimo, że ja diety nie zmieniłam on zaczął się prężyć i zieloną kupkę robić... Podałam mu dzisiaj osłonkę na jelitka - Lakcid i kilka kropel herbatki ułatwiającej trawienie. Teraz pocycał i w końcu spokojnie zasnął.. Bo noc była fatalna.. ja to chyba w ogóle nie spałam;( Mam nadzieję, że teraz mu przejdzie a mi te leki pomogą... Bo jeśli on się tyle męczy a one i tak nie przyniosą efektu to się chyba załamię... :/

• Mamusia
Cześć mamusie 🙂
Kama mała jest śliczna 🙂
Ja walczę o pokarm w cycuchach. Ciągle mam go za mało.
Dzisiejsza noc była troszkę gorsza. Maja się budziła dość często. Ale po 3 zasnęła i spała do 8 rano 😁 Zaraz wam pokażę moją ślicznotkę 🙂

Iwonka jeszcze raz gratulacje! 😘
przepraszam, że na eska nie odpisałam ale nic na koncie nie mam ☺️
mam nadzieję, że będziesz zaglądać czesciej bo ostatnio tu cisza straszna...

Pochwal się Natalcią 😉

Chłopaki też śpią.. mój na nocke poszedł a ja jeszcze chwilkę posiedzę z kapustą na cyckach i idę pod prysznic...
Trochę doła dzisiaj mam... nieprzespana noc, ciężki dzień z małym i teraz jeszcze Kubek nie chciał zasnąć... Do tego te cholernie bolące cycki...
A jak tam u Ciebie?? 😉

• Mamusia
ja noce przesypiam nawet 😉 jedynie wstaje o 2:30 czasem o 3 do karmienia a potem śpi na moich cyckach do 7 🙂
a dzisiaj biedaczka brzuszek bolał bo nie chcial spać po poludniu tylko się męczył 😉ale nie dawno zrobił mega kupsztala i teraz spokojnie zasnął i śpi 🙂

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Chłopaki też śpią.. mój na nocke poszedł a ja jeszcze chwilkę posiedzę z kapustą na cyckach i idę pod prysznic...
Trochę doła dzisiaj mam... nieprzespana noc, ciężki dzień z małym i teraz jeszcze Kubek nie chciał zasnąć... Do tego te cholernie bolące cycki...
A jak tam u Ciebie?? 😉

a co się z młodym dzieje??a Kubalek nie jest zazdrosny ,że masz Matiego na cycu??

Matiego chyba brzuch boli.. Mój antybiotyk przenika do pokarmu 😞 ale lekarz kazał mi go koniecznie brać... Mam nadzieję, że chociaż pomoże i nie będę musiala mieć tego łyżeczkowania...

Kapustę kupiłam dopiero po 17.00 i stłukłam jak młodego uśpiłam więc jeszcze nie czuję różnicy... Mam nadzieje, że pomoże bo inaczej się pochlastam... 😞 Karmienie mi się tylko z bólem kojarzy...

A Kub nie jest zazdrosny o cyca 😉 na szczęście 😜

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Matiego chyba brzuch boli.. Mój antybiotyk przenika do pokarmu 😞 ale lekarz kazał mi go koniecznie brać... Mam nadzieję, że chociaż pomoże i nie będę musiala mieć tego łyżeczkowania...

ja muszę zakupić na wszelki wypadek proszek troisty na ból brzuszka 🙂 a tobie pomoże antybiotyk bądz dobrej myśli 🙂 teraz już uciekam