Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

magda123 napisał(a):
uciekam spać bo mi się oczy zamykają 😉jutro zajrzę 🙂 😘

Pa Madziu 😘 Ja też się idę już położyć 😉
Jutro postaram się zaglądnąć ale nie obiecuję.. wiadomo - sobotnie porządki + dzieci = mało czasu...:P

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Sama bym chciała wiedzieć... zęby mu idą i wściekły chodzi... Piszczy tylko i się drze.. jak tylko może to na złość robi.. no i chwycił za aparat, który nigdy mu nie przeszkadzał i rzucił nim na ziemię;( i coś w środku musiało się walnąć bo już nie pstryka zdj i wyskakuje błąd.. w necie znalazłam, że to znaczy, że obiektyw jest zepsuty;( Kurwa po prostu... 😞

Raczej nie poradzi... bo to jest ten mały taki ze wszystkim wbudowanym i pewnie trzeba by rozbierać zupełnie żeby naprawić...
A to już trzeba się znać..
Do świąt może i niedaleko.. ale chciałam też robić Matiemu taką ramkę jak Kubie.. w 2 tyg nie naprawię na bank bo to trza do serwisu do warszawy wysyłać... do dupy to wszystko 😞

Koło nas to nic nie ma.. najbliżej jak jakiś serwis miałby się znaleźć to gdzieś w krk... ale to też trzeba się wybrać a nie ma kiedy:/
Kurde.. jakby tego mało było to się okazuje mam zajebistą lipę na studiach przez nieobecności... No ale jak ja Kurwa miałam jechać tydz przed terminem i 2 tyg po porodzie 200 km od domu??;(
Jak ja się jakoś z tego wyplączę to kończę swoją przygodę z nauką... nie muszę mieć mgr... nawet już nie chcę

Magda mój aparat naprawił 😁
Znalazłam forum na którym ludzie pisali, że jedyny sposób na ten błąd to walnąć ze 2 razy obiektyw;p ja ni9e ruszałam bo przy moim szcześciu jeszcze by się rozjebał;p Ale przyszedł mj i idąc za tą radą "klepnął" 2 razy obiektyw 😁 i działa 🙃 🙃 😁 😁

hej mamuśki 🙂
dzisiaj wreszcie wróciłyśmy ze szpitala,mała ma jeszcze podwyższoną bilirubinę ale nas wypuścili mam ją przepajać glukozą i powinno być ok 🙂
jeśli chodzi o poród to był strasznie ciężki...od 3 w nocy z niedzieli na poniedziałek męczyły mnie bóle z krzyża były regularne co 10 min....od rana nie mogłam nic zjeść bo poród się zbliżał o 13 już zwijałam się z bólu, przeszłam z sali na porodówkę, podpieli mi kroplówkę ( w sumie miałam ich 7) lekarz mówił że nie widzi postępu tego porodu i dał mi jakiś zastrzyk po którym miało mi się "kręcić w głowie" traciłam przytomność po tych lekach (nie wiem nawet co mi tam podpinali) w pewnym momencie poczułam że pękł mi pęcherz płodowy i wody trysnęły niczym wodospad....potem już 'odlatywałam" nie wiele pamiętam....zrobił się szum było ze mną trzech lekarzy, wszystkie położne i jeszcze salowe, kazali podać mi morfinę ,wszyscy próbowali mi przywrócić świadomość, podawali tlen...pamiętam to jak przez mgłę, przy siłach trzymała mnie tylko myśl że muszę urodzić Majeczkę, w końcu się udało 😉
muszę podkreślić,że tego samego dnia moja koleżanka z sali przedporodowej z którą mieliśmy termin na ten sam dzień przez zaniedbanie lekarzy straciła dziecko....bo za późno zrobili jej cc, rodziłam z tą świadomością ,tak strasznie się bałam....było mi jej strasznie żal, nie mogłam przestać o tym myśleć,mimo że poród mnie tak wyczerpał nie spałam całą noc....

teraz już doszłam do siebie jestem tylko zmęczona bo mała chyba się nie najada moim pokarmem, budzi się często i wciąż ciucha niby nie brakuje mi teraz pokarmu ale chyba coś jest nie tak bo szpitalu zasneła mi dopiero po sztucznym choć wyssała z obydwu piersi..... szkoda bo bardzo chciałam karmić a chyba będę musiała wprowadzić sztuczne mleko 😞 😞
dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jeśli wiecie jak się rozrabia tą glukozę (jakie proporcje)bo zapomniałam spytać w szpitalu a na opakowaniu nic nie pisze 🥴
dobra idę spać bo nie wiem co ile czeka mnie pobudka, to nasza pierwsza noc w domku 😉

iwonka1 napisał(a):
[IMG]http://i51.tinypic.com/2yy4aig.jpg[/IMG]
przedstawiam Wam moją córeczke Natalkę 😉

Iwonko gratuluję 🙂 jest śliczna 🤪

ja swojej nie mam jak pokazać bo zepsuł mi się aparat a do tel nie mam kabla niestety 😞 🤔