Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej laski 😎 jak tam początek tygodnia? u nas straszna zima jeszcze chwila i chyba zasypie nawet drogi dobrze ze jesteśmy już w domu 🙂
moja mała chyba powoli klimatyzuje się w nowych okolicznościach 😉 dzisiaj w nocy regularnie co dwie godziny wstawała jeść i dalej szła spać ,u mnie też powoli emocje opadają i myślę że wkrótce wszyscy odnajdziemy się w nowej sytuacji 😉
na razie walczę o pokarm z całych sił 😁 posłałam mojego do apteki po herbatkę na laktację, zobaczymy czy pomoże 🥴
jak nie to nie mam wyjścia będę musiała wprowadzić butelkę 😞 no chyba że będzie sobie jadła tak jak dziś w nocy i spokojnie spała to będę wiedzieć ze jest najedzona 😉

• Mamusia
Iwonka spokojnie 🙂 wszystko będzie dobrze 🙂 musi 😉

Madzia ja Małe karmiłam 😉 bo obie się obudziły głodne 😜 i z Kingą przy piersi karmiłam Darię 😜 śmiesznie było 😜 bo Kinia co jakiś czas puszczała pierś, patrzyła się na mnie i atakowała buzią na nowo 😉 a Daria się ciągle śmiała 🙃

• Mamusia
hej dziewczynki!
Tak sobie czytam co skrobiecie i powiem, że nie wiem co złego widzicie w karmieniu butlą. Ja niestety już po dwóch tygodniach musiałam małego dokarmiać a pozniej już tylko butla bo nie mialam pokarmu, nadal zresztą nie mam. I nie uważam sie z tego powodu za gorszą mamę 😉 jak nie ma wyjścia, to trzeba, pewnie też bym wolała karmić piersią ale skoro pokarmu brak?
Buziaki i dużooooo mleka wam życze!!!!!

HEJ WSZYSTKIM 🙂JA DZIŚ BYŁAM OD RANA NA MIEŚCIE I ZAŁATWIAŁAM SPRAWY...ZAREJSTROWAŁAM MAŁĄ W URZEDZIE A PÓZNIEJ BYŁAM ZŁOYC PAPIERY O BECIKOWE 🙂
A CO TAM U WAS?JAK WASZE MALUSZKI?;

Agula0183 napisał(a):
hej dziewczynki!
Tak sobie czytam co skrobiecie i powiem, że nie wiem co złego widzicie w karmieniu butlą. Ja niestety już po dwóch tygodniach musiałam małego dokarmiać a pozniej już tylko butla bo nie mialam pokarmu, nadal zresztą nie mam. I nie uważam sie z tego powodu za gorszą mamę 😉 jak nie ma wyjścia, to trzeba, pewnie też bym wolała karmić piersią ale skoro pokarmu brak?
Buziaki i dużooooo mleka wam życze!!!!!

Aga to nie w tym rzecz że jest coś złego w karmieniu butlą, ja Amelkę od początku tak karmiłam ale teraz chciałabym karmić piersią chociażby dlatego że to jest bardzo wygodne...np. w nocy 😉
dzisiaj mamy problem bo mała od rana nie zrobiła kupki i popłakuje mi 😞 nie wiem skąd to się wzięło bo do tej pory robiła nawet kilka dziennie....bardzo uważam na to co zjadam i nie wiem po czym tak biedactwo się męczy 🥴 znowu mam przez to stresa.... 😞
chwilowo tatuś przejął masaż bo mała nie chce spać więc mogłam do Was zajrzeć

• Mamusia
Iwonko sory ze sie wtrące ale jak u mnie mały był na cycu to kupki szły pieknie a jak zaczęłam dokarmiać to wogóle nie robił i był jeden wielki płacz okazało się ze mleczko sztuczne mu nie spasiło zmieniłam na inne i teraz wypróżnia się co 2 dzień a przedtem potrafił nie robić 5 dni juz nawet szpital nam groził dlatego proponuje zmienić sztuczne mleczko może pomoże 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
a jak tam twój łotrunio 🙂 bo mój jajeczka wymyte nakarmiony i teraz śpi na brzuszku 🙂 najlepsza dla niego pozycja do spania 🙂ale tylko do północy bo potem śpi u mamusi na cycuchach 😁 😁 😁

mój łotrunio zasnął dopiero jak z nim wyszłam o 14 😠pospał do 17 a teraz lezy i sie bawi zaraz mleczko mu zaserwuje bo juz jego godzina wiec na razie uciekam potem zajrze na pewno 😘 😘 😘ale trzpiotek z Kamilka tylko na brzuchu by spał 🤪

• Mamusia
powiem ci gocha ,że Kamil to jest naprawdę księciunio 😁 😁 😁 😁 w łóżeczku śpi teraz a tak w nocy i w ciągu dnia na cyckach wtulony 😉 i jak mi sie uda to go przerzucam na łóżko lub do łóżeczka 😉i niestety zazwyczaj się budzi i rozgląda 😜

Idz nakarm głodomorka niech ma pełny brzuszek 🙂