Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

gosia2301 napisał(a):
Iwonko sory ze sie wtrące ale jak u mnie mały był na cycu to kupki szły pieknie a jak zaczęłam dokarmiać to wogóle nie robił i był jeden wielki płacz okazało się ze mleczko sztuczne mu nie spasiło zmieniłam na inne i teraz wypróżnia się co 2 dzień a przedtem potrafił nie robić 5 dni juz nawet szpital nam groził dlatego proponuje zmienić sztuczne mleczko może pomoże 🙂 🙂 🙂

wiesz Gosia ja miałam z Amelką ten sam problem ,ciągle miała zaparcia i ból brzucha po sztucznym, ale dawałam jej bebiko i to był błąd bo jej nie pasowało...teraz karmię piersią dokarmiłam Majkę tylko raz NANEM wieczorem ,rano była kupka a w dzień tylko cyc więc nie wiem skąd ten problem się pojawił dzisiaj, na szczęście pomógł termometr....bo nie zakupiłam jeszcze czopków 😜 ,mam nadzieję że w nocy mi pośpi bo dopiero teraz przysypia i chyba jeszcze będzie coś działać w pieluchę bo głośno stęka.....
Dobranoc 😘

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej dziewczynki 😉nie mam ostatnio nawet czasu żeby do Was porządnie zaglądnąć 😞 jeszcze mi się właśnie coś komp zjebał (czyt. Kub coś nawciskał)... NIe śpię prawie wogóle w nocy 😞 kładę sie koło 23 a mały się budzi 00.00 i na tym koniec spania.. do rana wisi na cycku;( Była u nas położna dzisiaj - mały ma już 4270g 😉 czyli w Tydz przybrał 325 g 😁
Mi się rana podobno od zewnątrz zagoiła ładnie, szew się w środku jeszcze nie rozpuścił.. Jutro wizyta u gin... Mam nadzieję, że łyżeczkowanie nie będzie potrzebne ale położna mówiła, że jeśli tak to mam dziecko wziąć ze sobą 😉 Ponoć jedna babka jak pojechała bez dziecka to jej kazali po nie wrócić żeby mogła karmić 😉
Teraz mały śpi a ja zaczynam kukać w książki:/ mam do napisania tyle prac, że nie wiem jak ja sobie poradzę...

hej mamcie 🙂 u mnie kolejny dzień "wiszenia na cycku" jestem już tak wyssana że masakra, za to w nocy wstała mi tylko dwa razy ,w tym raz tylko po to by się przytulić do cyca i zasnać z powrotem 😉 😁 nie wiem czemu tak jest że nie chce mi przybywać w dzień mleka, nie jestem w stanie wyprodukować tyle ile Majka potrzebuje 😞nocą zaś samo kapie i dlatego spokojnie śpi bo jest najedzona...ta herbatka chyba nie zda egzaminu 🤢

Ja przy Kubie też nie miałam... teraz mam.. dwoje;p

No wysysa nieźle bo już prawie 15 kg w dół jestem 😉 jedyny plus...;p

kurde.. mam pracę do napisania na kryminologię i nie mogę nigdzie w necie znaleźć gdzie w województwach była największa przestępczość w 2009... przydałyby mi si e jakieś dobre raporty policyjne...

Magda jak mam przy kompie siedzieć jak mi mała przy cycku wisi cały czas i nie chce spać już mi krzyż odpada...chyba głodna, nie wytrzymałam zaserwowałam jej butelkę i właśnie tatuś karmi 😜 😉
kurde dziewczyny zazdroszcze Wam tego mleka 😜

magda123 napisał(a):
a i odciągaj też mleko ,żeby miała trochę twojego mleka 🙂

no wreszcie moje towarzystwo poszło spać więc do Was zajrzałam 😉ale ja też zaraz idę bo nie wiem czy znów nie będę siedzieć pół nocy z małą u cyca 😁
Madzia jak odciągnę to obawiam się ze nie zdążę wyprodukować nim wstanie na kolejne karmienie 🤨
a zauważyłam też że na noc jakoś szybciej mi się cycki napełniają.... 😉 😁