Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

HEJ DZIEWCZYNKI CO TAM U WAS CIEKAWEGO>>??JAK TAM WASZE MALEŃSTWA SIĘ MAJĄ??MOJA MALUTKA JEST TAKA SPOKOJNA 😉 😉 JAK BY JEJ WCALE NIE BYŁO 😉NAET NIE PŁACZE 🙂TYLKO SIĘ CIESZYC I OBY TAK DALEJ 🙂

cześć dziewczyny 🙂 ta moja mała w ogóle nie chce mi sypiać tak tylko dżemie po pół godzinki już drugi dzień 😞
przecież to zbyt małe dziecko aby tak nie spało mogłaby spać tylko przy cycku jak odłożę to jest płacz...smoka nie chce, nie mam już na nią sposobów 🤔
w nocy nie powiem śpi mi ładnie obudziła się do karmienia dopiero nad ranem 😉 ale w dzień to jest masakra po prostu...nic mi nie daje zrobić 😉 😁

• Mamusia
Iwonka 🙂 albo na brzuszku, albo połóż ją na termoforku 😉 ja tak robię i ten mały pieszczoch-terrorysta daje spokój i idzie spać 😉

Madzia- a Kamil to prawdziwy facet 😉 pokaż mi jednego, który nie chciałby tam spać 😜

Kochane a Wy wychodzicie na spacerki? czy nie... ja dziś wyszłam sama 😉 Daria szła, ale nie bardzo chciała iść tam gdzie ja 😜 A Kinia sobie spała i mruczała w wózku 😉

a ja się jeszcze pochwalę Darią 😉
http://www.youtube.com/watch?v=1_AeNGKLPOI
http://www.youtube.com/watch?v=I1iuwwBd8Wo

• Mamusia
Cześć dziewczyny 😁
Jestem dziś już strasznie zmęczona. Maja ciągle popłakuje i marudzi, ale nic jej nie dolega. chyba taki dzień.
W cycach mam za mało mleka 😞 dorabiam Mai po 60 ml jednorazowo na dokarmienie i ona to zjada.
Dziś byliśmy w urzędzie i zarejestrowaliśmy Maję 🙂 czekam tylko na pesel.
Uciekam bo znów marudzi. Buziaczki :**
Gosia trzymaj się kochana !

hej kobitki 🙂 co słychać? chciałam Wam powiedziec,że moja mała spryciara jak zasmakowała butelki to już jej się nie chce cyca ciągnąć....ale zawsze najpierw ją przystawiam a jak się nie naje wtedy "wspomagam" się butlą, przynajmniej mi spokojnie śpi 🙂
wychodzi na to że się nie najadała 🤔

• Mamusia
Hej Kochane 🙂
Iwonka... bo z butelki łatwiej leci 😉 a może leniuch mały ssać nie chce porządnie 😉 i dlatego zasypia Ci przy piersi a po chwili się budzi 😉 możesz ją przetestować 😉 ogrzej sobie pierś, np. ciepłą pieluszką tetrową, i przystaw Małą, mleczko powinno łatwiej wypływać... i się okaże czy się nie najada z lenistwa, czy z braku mleczka...

A my byliśmy dziś na badaniu krwi... i Kinia nadal ma podwyższoną bilirubinę-9,39 ale na szczęście hemoglobinę ma w normie... bo aż 15,4 🙂 a Cwaniakowi mojemu nie smakuje glukoza... wszystko wypluwa, a jak coś połknie to zawsze zwymiotuje...