Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
heheh Iwona mój mnie też czasem budzi jak pójdę spać koło 22 😜 ale ja wole chodzić koło północy bo wtedy jestem lepiej wyspana 🙂
No i odciągasz sobie pokarm??

cześć kobitki 🙂
Madzia no jakos się mijamy, zazdroszcze Ci ze Tobie Kamilek pozwala na wszystko 😜 😉
mała wstała mi wczoraj o 22.30 zastanawiałam się czy w ogóle ją kąpać ale tak się rozbudziła że jednak ją wypluskałam, potem jeszcze długo leżała i w sumie poszłam spać kwadrans po północy ....
o 4 zrobiła mi znowu pobudkę tak wiec jestem znowu niewyspana, do tego ten ból głowy...
miłej soboty
Gosia super że wszystko dobrze 🙂

Iwonka i dobrze zrobiłaś, że małą wykąpałaś 😉 Ja pamiętam jak raz Kuba mi tak pospał i szkoda mi go było budzić... miałam noc z głowy.. następnym razem nie patrzyłam na to czy śpi czy nie tylko o normalnej porze go wzięłam i wykąpałam... nakarmiłam i wiadomo jak po kąpieli 😉 dziecko śpi lepiej 😉 no i rytm dnia mu się nie rozwala 😉 Także nawet jak Ci mała śpi to normalnie ją weź i kąp - ona się rozbudzi przy zdejmowaniu pieluszki a potem elegancko znów zaśnie 😉 Bo jak jej raz będziesz robić kąpiel np. o 19.00 a potem o 22.00 bo tak akurat spała to ona nie złapie takiego stałego, bezpiecznego rytmu..
My teraz jak byliśmy w szpitalu w czwartek np. problem mieliśmy.. bo tam kąpią rano a mały już przyzwyczajonym, że kąpiel o 19.00 ma.. no punkt 19.00 - darcie.. ale jakoś przebiedowaliśmy 😉 teraz wracamy do normalności;p

HEJ DZIEWCZYNKI 🙂CZYTAŁAM O WITAMINACH CO PISAŁYSCIE...WIEC WIT.D3 PODAJE SIE OD URODZENIA...KIEDYS PODAWAŁO SIE PO MIESIACU...A WITAMINE K PODAJE SIE W 8 DOBIE MALUSZKA 🙂W KSIĄŻECZCE JEST PIECZĄTKA ZE SZPITALA I TAM JEST TA INFORMACJA...NO I POŁOŻNA MI O TYM TEŻ MÓWIŁA

• Mamusia
dzień dobry babolki 🙂
wczoraj pisałam z Pati 🙂 ona czuje się dobrze tylko malutki ma straszne kolki 😞 i karmi go sztucznie ponieważ nie ma pokarmu 🙂 i tyle co wiem a u was co tam??

wczoraj Adziulka przeszła samą siebie leży koło mnie i mówi:"mamo jak nie miałaś Kamilka to cycka też nie miałaś" ja się zaczęłam śmiać i mówie jej ,że miałam a ona na to :ale nie miałaś mleka w cycku 😁 😁 😁 i jej zaczęłam tłumaczyć ,że jak Kamilek był w brzuszku to mleko się gromadziło a ona znów na to "mamo to ja nakarmie Kamilka swoim cyckiem" 😁 😁 😁
Czy takie dzieci nie są cudne 😁 😁

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂
Magda Twoja córka jest bombowa 🙂
Mało tu zaglądacie. Widać że weekend i dzieci w domu.
A to Maja 🙂
[URL=http://img208.imageshack.us/i/p05121009210001.jpg/][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/4265/p05121009210001.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Magda mam taką nadzieję... ale strach jest:/ i to cholerny... Mam nadzieję, że uda nam się w miarę szybko na to echo umówić..

Kama dobra jesteś 😁 ostatnio wpadasz tylko pytać czy ktoś jest i znikasz 😜 😉

Dobranoc Babole:*

GoGr napisał(a):
;( pediatra wysłuchała jakieś szmery koło serca Mateuszowi... mamy jechać na na echo serca żeby wykluczyć ewentualne wady serca..;(

Gosia będzie dobrze zobaczysz 😉, wiele osób miało w dzieciństwie te szmery....mój mąż też miał mieć dziurę w sercu i jakoś nagle się okazało że to pomyłka....nie zamartwiaj się dopóki nie będziesz mieć dokładnych badań ,ale oczywiście łatwo mówić,,,, rozumiem Cię doskonale, już taka rola nas mamuś by się martwić o swe maleństwa 🤨
Dobrej nocy 😉

hej Wam 😉
Iwonka wiem, że to może się okazać normalne.. bo niektóre noworodki coś tam mają co zarasta... ale strach pozostaje...;( Mam nadzieję, że będzie dużo nerwów o nic...