Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc mamuśki, pewnie juz o mnie zapomnialyscie ale ja o Was nie, mialam duzo zamieszania przed siwetami w zwiazku ze chrzcinami, nawet nie mialam czasu zeby Wam zlozyc zyczenia, mam nmadzieje ze mi wybaczycie bo myslalam o Was, napisala do mnie Dorotka 🙂 dla niej znalazlam czas i odpisalam 🙂
Na szczescie juz po wszystkim. Iwonko mialas racje mowiac zeby nie robic duzo ale my sie narobilismy jak woly i prawie wszystko zostalo, czesc wyrzucilam niestety a czesc rozdalam no i troche ja tez pojadlam, czlowiek uczy sie na bledach, tyle kasy wypieprzyc do kosza az zal..... 🙂 🙂
Nie nadrobie juz tego co naskrobalyscie bo przez dwa tygodnie troche sie tego nazbieralo, co tam u Was, jak Wasze maluszki? zapewne duze postepy tak jak u mojej Nateczki, juz pieknie siedzi jak jej sie pomoze wstac, wlasnie zamowilismy krzeselko do karmienia, zacznie jesc jak gosc 🙂 a nie na mamy nóżkach.
Kurcze tyle byma chciala Wam napisac ze braknie mi stron i czasu......
U nas po staremu, ja schudlam dosc duzo (po swietach pewnie mi troche przybyło 🙂 ) choc sie nie wazylam ale widze po ubraniach tylko tylek mi zostal niestety, bioder nie dam rady odchudzic i to mnie martwi, mam tylko nadzieje ze wkoncu sie zwężą, co wazne nie stosowalam zadnej diety i cwiczen tez nie 🙂 bo nadal karmie mojego skarba i nie zamierzam skonczyc choc to trudne bedzie jak pojde do pracy a wracam juz 13 czerwca. Moj mi kupil taki zetaw pojemników z zakretkami i butelkami, smoczkami, taki wypas 🙂 z aventa takze bede miala do czego odciagac cyca dla Nateczki 🙂
Jak Wam minely Swieta? wogole napiszcie w skrocie co u Was...
Szkoda ze nikogo nie ma, jak zwykle. No coz, uciekam, Buziaki

• Mamusia
Iwona super ,że impreza się udała 🙂

babiszki mój dzisiaj wstał o 5:30 i nie śpi do teraz a jest 7:37 😉 ja oczywiście spałam a Kamil sam się bawił słonikiem i moją kołdrą 😉a młoda wstała o 7 jak do przedszkola to nie chce się wstać bo wielce się nie wyspała a dzisiaj z uśmiechem na ustach wstała 😉 a wy jak tam??nocka przespana