Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hahaha każda tak ma chce wiedzieć jak maleństwo wygląda 😁 😁 😁 do kogo jest podobne 😁 itp.też bym chciała mieć Kamilka na rekach ale jak buszuje w brzuchu też lubię i będzie mi tego brakować 🙂 🙂 mało tego bardzo dziwne uczucie jest jak masz duży brzuch a jak urodzisz i go dotkniesz to jest mały 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
na pewno gocha i pati bo maja termin na pażdziernik 😁 a co do ciebie to nie koniecznie urodzisz wcześniej bo możesz póżniej 🙂 tego nie przewidzisz czego ja nie robiłam ,żeby urodzic wczesniej a okazało się ,że tydzień po terminie miałam wywoływany 🙂 🙂 🙂

Dokładnie - ja też na wszelkie sposoby Kubę chciałam wyrzucić z brzucha;p wywołali mi poród 10 dni po terminie 😉 A nawet lekarz był pewny, że urodzę wcześniej 😁 a teraz nie wiadomo jak będzie - podobno drugie dzieci często rodzą się wcześniej 😉 Mam taką nadzieję;p

Jesteście jeszcze? bo ja właśnie wróciłam od mojego;D jeszcze godzinka i on wróci do domku;p Mam nadzieję, że dzisiaj się obejdzie bez takiej burzy jak wczoraj..

e tam.. jeśli jestem tydz do przodu a termin mam na 3.11 to w połowie śmiało mogłabym rodzić 😉 w końcu 38 tc to już donoszona ciąża tak naprawdę;p;p

A na październiku.. hmm.. sama jestem zaskoczona, zaglądam cały czas a tam cisza.. Marta ma gości do pt (krótka szkoła bycia mamą bo goście za malutkim bejbikiem), druga Marta zajęta pewnie przeprowadzką i facetem;p, maluda się też ostatnio nie odzywa.. pewnie odpoczywa, jula wpada raz na jakiś czas, monika tez na 2 słowa.. no a Gocha się chyba obraziła.. i nie ma z kim popisać:/

słuchaj ja ostatnio mam dużo fajnych pomysłów;p mogłam wymyślić albo, że się obraziłaś albo, że odpowiednio zajmujesz się mężem;p no ale wtedy znowu usłyszę, że zboczona jestem i tylko o jednym;p;p

Boże.. Mateusz mnie szturcha.. właśnie TAM;p