Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Niestety... za dużo ludzi w domu, żebym go mogła do łazienki zaciągnąć;p Kub nie lubi jak tam wchodzimy bez niego;p;p Ale no worry - niech tylko przyjdzie wieczór, kiedy będziemy mieć św spokój;p 😁

A co do Gosi - to ja też bym poszła dać mojemu obiadek 😉 bo wiem, że lubi jak wróci z pracy jak mu podaję obiad 😉

• Mamusia
mój to chyba stopę tam trzyma 😎 wariować nawet dzisiaj tak strasznie nie wariuje no ale uwiera 🙂 któraś pytała o moja kostke sina dalej ale za tydzien mam wizyte to lekarzowi pokarze 🙂 a seksiku po 3 dniach nieobecności niestety nie było bo mam straszne bóle kości w srodku no trudno trzeba jakos przezyć 😞

oj biedulko... nie dość, że ta kostka to jeszcze abstynencja..
Mati to wiem na pewno, że nóżkami tak wariuje bo ostatnio lekarz stwierdził, że jest już obrócony 😉 A rączkami majstruje dziad mały gdzie indziej;p;p 😁

• Mamusia
oj to niedobry synus mamusie tak w cipeczkę smyrać 😁 😁 😁 ja nie wiem jak mój lezy teraz na pewno mi powie no ale tez mi sie wydaje ze jest dobrze ułożony bo coraz bardziej ciśnie mnie wszystko w dół i kłuje tam no ale zebym sie czasem nie zdziwiłą jak pójde 😁 😁 Kubus śpi czy bawi się może chcesz iść na spacer a ja tu tak przynudzam 😜

Kuba daje popalić;p ma tatę i dziadka więc wiesz 😁 a spacer to nie przy tej pogodzie.. wygląda jakby za chwilę miało padać...

No mi się np. wydawało, że Mateusz jest już odwrócony bo od pewnego czasu powyżej pępka baardzo mocno kopie 😉

• Mamusia
u mnie tez pogoda do dupy raz pada raz słońce ciśnienie tez nie takie jak trzeba no ale w końcu niedługo jesień 😜 kurcze jeszcze 3 tygodnie i znowu szkoła ależ mi ten czas teraz szybko zasówa 😁 😲 😮 dopiero był czerwiec i czekałam na wakacje a teraz juz końcówka 🤢