Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Damian jak zobaczył w końcu Darię(od 8 do 9 byłam pod ktg, potem prysznic i urodziłam o 11:15) to był w takim szoku, że się go położne pytały czemu zdjęć nie robi... potem wzieły Darię na noworodki, to nie był w stanie iść za nimi wyszedł z sali i się poryczał... potem zadzwonił do mojej mamy i zaczął mówić jaka jest piękna i podobna do niego 😜 mnie w tym czasie zszyły i zawieźli mnie na salę to poszedł po Darię i nie mógł do siebie dojść... patrzył na nią i na mnie i tylko powtarzał jak bardzo nas kocha i jak mi dziękuje 🙂

• Mamusia
Hej Kochane 🙂
My już o 17:30 wróciliśmy... no to tak... oddałam krew do badania... wynik będę miała w poniedziałek, pani Psycholog kazała mi opier.. mojego lekarza, że nie dał mi skierowania na badania na początku ciąży... a jak wyszliśmy z poradni to okazało się że komuś wózek przeszkadzał... i dzięki popierniczonym ludziom nie mamy spacerówki dla Dari i Malucha... a jak jechaliśmy tam to koleś gwałtownie zahamował tramwajem i w ostatniej chwili udało mi się nie nabić brzuchem na barierkę... mam dość dzisiejszego dnia!! jeszcze ciotka Damiana chodzi i napiernicza wszystkim bo się wkurzyła... a jak obudzi mi Darię to nie ręczę za siebie...

ufff... od razu mi ulżyło 😉