Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry wszystkim 🙂 u mnie dziś leje od rana aż szkoda było wstawać ale wizyta u gina nie dała mi pospać ,idę na 10, zobaczymy co powie 🥴
miłego dnia kobietki 😉

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień Dobry!!
Ale wczoraj się rozpisałyście 🤪
Madziu... tak ukradli nam wózek... 🤨 ale i tak mieliśmy zmienić 😜
A w poradni był jeden starszy koleś(taki po 40) i jak usłyszał, że Damian jest zakażony to zaczął od nas uciekać... głupek myślał, że nie wiemy po co on tam był? 🤨 ale i tak Damiana to zabolało jak cholera...
U nas dziś od rana pada... nawet Dari nic się nie chce... ani jeść, ani się bawić... leży i ogląda "rock your baby" i trzyma mnie za rękę 😉 Słodziak Mały 😉

p.s. powysyłałam Wam zaproszenia 🙂na nk

• Mamusia
Dzień Dobry 😘

U nas dzisiaj pada a my znowu z młodym musiny jechać do lekarza 😞
Wczoraj wziął sobie jeszcze wolne a ja jak głupia jechałam 40 km z mysla że zobacze Wojtka.
Tylko położna mnie zważyła- mam 70 🙂( przytyłam od poprzedniej wizyty 4km)
zmierzyła mi ci.śnienie( wszystko ok) spisała moje wyniki do karty( podobno mam jakies bakterie w moczu? nie wiem o co chodzi?).No i teraz gorsza wiadomość nie mogła wczoraj poszukać tętna malego 😞 a ja go dzisiaj jeszcze nie czułam 😞
Czuje sie fatalnie z tego powodu.

A jak tam u was?

• Mamusia
Cześć dziewczyny,

mam nadzieję, że macie lepszy poranek niż ja... za oknem chmury a w domu atmosfera jakby zaraz miało nastąpić gradobicie 😞

Emilia-spróbuj może coś zjeść, najlepiej słodkiego może to małego pobudzi i zacznie się ruszać. Dzieciaczki czasami tak się umiejscowią, że nie słychać, albo dłuugo trzeba go szukać. A w ogóle nie zrobili Ci usg jeśli położna nie czuła tętna???

• Mamusia
hej 🙂
Emcia nie ma za co 😉

Emilka ja z Darią(za radą lekarza,takie starszego) w podobnych sytuacjach radziłam sobie kładąc się na brzuchu 🙂 teraz też tak robię... bo wczoraj przez nerwy już nie wiedziałam czy się ruszał czy nie... poleżałam tak nie całą minutkę i maluch"przyparty do muru" od razu postanowił pokazać że żyje 🙂 mały nerwus kopał później przez dobrą godzinę non stop 🙂
Czasem jeszcze mąż mi słucha brzuszka 🙂 i jak cisza to jest w stanie usłyszeć jego serduszko 🙂 (bije zdecydowanie szybciej od naszych więc łatwo poznać 🙂

• Mamusia
a no widzisz ja w tej ciąży to jakaś pechowa jestem 😁
A co do faceta w przychodni to niestety ale ludzie są trochę zacofani i nie wiedzą jak się zachować w danej chwili 😉 no ale cóż.
mój Kamilek tak się wierci ,że szok 😁 ale jak spadłam z łóżka to się nie ruszał przez chwilę aż go trochę poszczypałam 😁 i teraz się za to odwdzięcza 🙂

Iwona daj znać co powiedział ci lekarz 🙂

• Mamusia
Ale powiedz mi po kiego on podsłuchiwał rozmowę w gabinecie... bo jak nas kobieta poprosiła do gabinetu to wszyscy przy drzwiach się znaleźli... były tam jeszcze młode dziewczyny, które dopiero co przyszły i ten koleś z partnerką(tudzież żoną)...
to już chyba czysta głupota nie zacofanie...

• Mamusia
wiesz co raczej ciekawość ludzie są bardzo ciekawi wszystkiego 😉 co kto ma czy posiada ,a czy to była specjalna przychodnia czy byłaś w normalnej takiej rodzinnej??
bo jeśli specjalistyczna to ludzie są ciekawi czy ci co wyjdą z gabinetu są zdrowi czy też nie 😉tak mi się wydaje

• Mamusia
przecież jej daję 😜 już chyba z 5 zjadła 😜 mi jest za słodko już a ona chce jeszcze 😜
Damian stwierdził, że się rolami zamieniliśmy, bo ja wczoraj oddawałam Dari swojego liona w białej czekoladzie a on zjadł całego i mu mało było... 😉 zawsze on tak reagował na białą czekoladę...