Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosia... ale brzuszek masz 🤪 🤪 🤪 to ja przy Tobie wyglądam jakbym miała wzdęcie i troszkę nadwagi.. ☺️ ☺️ 🤔

zdjęcia na razie nie mam ale mam aktualny obwód brzusia 🙂 i już mamy 92cm... tylko jedno mnie martwi... znów mi biust urósł... ☺️ ja nie chcę mieć takiego dużego ☺️ a już mam 105cm 🤔 a jak mleczko jeszcze będę miała 🤨

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No właśnie Madzia.. mi teraz zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży rośnie głównie brzuch... Do teraz chodzę w spodniach, w których nie zapinałam się przy Kubie już w 5 miesiącu! Tyłek mam zdecydowanie mniejszy niż w 1 ciąży (przybyło w prawdzie parę cm ale niewiele), nie tyją mi ręce, nogi, buzia z dużo mniejszą częstotliwością... No i biust - on wcale nie rośnie! Przy Kubie mi tak wywaliło cycki, że szok.. Wszystko się tak rozkładało powiedzmy po równo, a teraz do przodu leci tylko brzuch a reszta stoi... Cycki wg mojego męża to nawet mi maleją;p I pomyśl sobie, że na tym brzuchu się już 13 kg nazbierało!

o 😉 hej Emilko! To wklejaj fotkę brzucha! 😉
No a ja jestem zła.. bo pokoju dla Kuby teraz nie zrobimy:/ i mam problem trochę... ojciec nie ma tyle urlopu a musi skończyć ocieplanie i prawdopodobnie się nie wyrobi.. i teraz muszę kombinować:/ v
Jak się czujesz?? 😉

Nie chodzę już 😉 Skończyłam je w czwartek, w pt jakimś cudem udało mi się załatwić wszystko na uczelni i chwilowo mam luz 😉
To dobrze, że już na l4 jesteś 😉 odpoczniesz trochę 😉

A co tu taka cisza?? Ja właśnie jakimś cudem zupę ugotowałam.. potem muszę jeszcze raz do sklepu skoczyć bo w planach jest kebab a nie wszystko kupiłam przez tego drania małego...
Myślałam, że siądę z Wami na chwilkę a Was nie ma..:/

• Mamusia
hehehehe 😉 a mi się udało jej nawet pieluszkę teraz zmienić 😉 choć jak jej zdjęłam pampka to uciekła mi pod łóżko i nie chciała wyjść 😜 a śmiała się ze mnie aż się przewróciła i zaczęła płakać i krzyczeć na mnie, że zaczęłam się z niej śmiać 😜