Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
to może cię wezmie na cesarkę w 39 tyg.
nio może jak nie urodze wcześniej 🙂 mam 36/37 tydzien...ja nie wiem jak to kurcze jest liczone można sie pogubic 🤨 🤨 🤨

ale co jak masz liczone?? koniec 36 tyg. a początek 37 to co chcesz wiedzieć jak jest liczone??

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
to może cię wezmie na cesarkę w 39 tyg.
nio może jak nie urodze wcześniej 🙂 mam 36/37 tydzien...ja nie wiem jak to kurcze jest liczone można sie pogubic 🤨 🤨 🤨

ale co jak masz liczone?? koniec 36 tyg. a początek 37 to co chcesz wiedzieć jak jest liczone??
tak bo mi wychodzi 35/36 więc sama nie wiem o co kaman

magda123 napisał(a):
oni to liczą od dnia miesiączki 🙂
to dopiero chłopaki będą siostrę bronić przed innymi chłopakami 😁 😁 😁
...powiem ci że cieszą się strasznie...bo były jeszcze pytania a co to będzie jak pitolek urośnie 😲 😲 😁 😁 😁 😁 i takie tam różne bo wiesz ja na usg byłam 25tc także mogło sie tam jeszcze coś zmienic 😁 😁 😁 bo malutkie to i lekarze sie mylą a wczoraj widziałam dokładnie że to dziewczynka,a lekarz powiedział że nawet głowe daje sobie uciąc hehehhe

• Mamusia
dobrze ,że trafiła wam sie dziewczynka 🙂 ja na początku tej ciąży też chciałam mieć dziewczynkę miałam imię 🙂 a jak lekarz powiedzial ,żę chłopak to trochę się zawiodłam 🙂żadne imię mi sie nie podobało a teraz nie chciała bym żeby urodziła się dziewczynka bo Adziulka czeka na Kamilka 🙂

magda123 napisał(a):
dobrze ,że trafiła wam sie dziewczynka 🙂 ja na początku tej ciąży też chciałam mieć dziewczynkę miałam imię 🙂 a jak lekarz powiedzial ,żę chłopak to trochę się zawiodłam 🙂żadne imię mi sie nie podobało a teraz nie chciała bym żeby urodziła się dziewczynka bo Adziulka czeka na Kamilka 🙂
a no widzisz...z dziecmi tak jest jak sie nastawią to tak ma byc 🙂)nie ma innej opcji 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁