Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

GoGr napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
Gocha nawet nie waż się wstrzymywać kolejki 😠

Madzia a kopnij mnie porządnie w zad to od razu na porodówkę pójdę;p Mam 30 km do szpitala to jak taki spacer sobie urządzę to na pewno coś ruszy;D

to zacznij już ten spacer a w drodze do szpitala napewno cię ruszy 😁 😁 😁 😁

No wczoraj nawet na zakupy wzięłam Kubę i poszłam na nogach.. i nic z tego, że się zmęczyłam... ja już mam dość normalnie 😜

JA JAK CHODZE PO MAŁEGO DO SZKOŁY TO MAM MEGA DUŻĄ GÓRKE DO POKONANIA RAZEM ZE SCHODAMI...TAKŻE JAK JUŻ POD NIĄ WEJDE TO JESTEM TAK WYMĘCZONA I SAPIE JAK GŁUPIA

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
dziewczyny uciekam na razie bo mój będzie przelewy robił 🙂 zajrzę jak skończy 🙂

Przelewy?? A na moje konto nie chciałby coś przelać?? 😁

I NA MOJE 🙂NIE OBRAZIŁABYM SIĘ 😁 😁

kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
dziewczyny uciekam na razie bo mój będzie przelewy robił 🙂 zajrzę jak skończy 🙂

OK JA TEZ NIE DŁUGO SIE ZMYWAM 🙂UMYC OKNA 🙂

No to pewnie ja też się za coś muszę wziąć.. a nie chce mi się za bardzo;(

kamusia1981 napisał(a):
😁 😁GOSIA TY PEWNIE MAŁYM SIĘ ZAJMUJESZ 🙂WIĘC JA TEŻ UCIEKAM IDĘ SIĘ ZABRAC ZA TE OKNA PÓKI MAM OCHOTE 🙂 😁

No przyszedł cwaniak wziął mnie za ręke i nie ma dyskusji.. Mam iść się bawić i koniec;p no więc idę 😉

SŁUCHAJCIE WŁASNIE SKONCZYŁAM MYĆ OKNA...POSZŁAM DO KIBELKA ZROBIC SIKU...PATRZE A TU TYLE ŚLUZU I TO GALARETKOWATEGO POLECIAŁO ŻE SZOK...TO CO WCZEŚNIEJ MIAŁAM TO BYŁO NIC...TYLKO ŻE NIE MA KRWI ☺️ ☺️ ☺️CZY TO MOŻE CZOP?

Kama myślę, że może 😉 Nie u każdej czop jest zmieszany z krwią 😉

A ja pozazbierywałam tylko wszystko i pranie załączyłam 😉 Młody poczęstował się przy okazji proszkiem do prania.. 🤨 głupek mały 🥴 🥴
a teraz wróciła teściowa więc wzięła Kubka na spacer a ja idę się pluskać i dopieszczać;D

GoGr napisał(a):
Kama myślę, że może 😉 Nie u każdej czop jest zmieszany z krwią 😉

A ja pozazbierywałam tylko wszystko i pranie załączyłam 😉 Młody poczęstował się przy okazji proszkiem do prania.. 🤨 głupek mały 🥴 🥴
a teraz wróciła teściowa więc wzięła Kubka na spacer a ja idę się pluskać i dopieszczać;D

POSZŁAM ZNOWU DO KIBELKA...DALEJ TO LECI DZIEWCZYNY MAM PANIKĘ...NORMALNIE 🤔

Kama to zadzwoń do gin...
Ja też kurde cały czas do kibelka biegam ☺️ tylko, że u mnie żadnego większego niż zwykle śluzu... ale przy Kubku też mi czop nie odpadł 😉

GoGr napisał(a):
Kama to zadzwoń do gin...
Ja też kurde cały czas do kibelka biegam ☺️ tylko, że u mnie żadnego większego niż zwykle śluzu... ale przy Kubku też mi czop nie odpadł 😉

JA W POPRZEDNICH CIĄŻACH TEZ NIE MIAŁAM CZOPA DLATEGO NIE WIEM JAK TO MOŻE WYGLĄDAC 😞

To tym bardziej dzwoń 😉
Kochana idę się ciapkać zanim młodego nie ma 😉
Jakby co to daj mi koniecznie znać bo z ciekawości umrę 😜 Ja już się od Was tak uzależniłam, że nauczyłam się przez tel z netu korzystać jakby mi mój czasem kompa nie chciał oddać:P:P
Jak coś to pisz 😉 Jakbyś nje miała mojego nr to zostawiam jeszcze raz 😉 601 688 189 😉

GoGr napisał(a):
To tym bardziej dzwoń 😉
Kochana idę się ciapkać zanim młodego nie ma 😉
Jakby co to daj mi koniecznie znać bo z ciekawości umrę 😜 Ja już się od Was tak uzależniłam, że nauczyłam się przez tel z netu korzystać jakby mi mój czasem kompa nie chciał oddać:P:P
Jak coś to pisz 😉 Jakbyś nje miała mojego nr to zostawiam jeszcze raz 😉 601 688 189 😉

OK...MAM ZAPISANY JAK WCZEŚNIEJ PODAWAŁAŚ 🙂

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
SŁUCHAJCIE WŁASNIE SKONCZYŁAM MYĆ OKNA...POSZŁAM DO KIBELKA ZROBIC SIKU...PATRZE A TU TYLE ŚLUZU I TO GALARETKOWATEGO POLECIAŁO ŻE SZOK...TO CO WCZEŚNIEJ MIAŁAM TO BYŁO NIC...TYLKO ŻE NIE MA KRWI ☺️ ☺️ ☺️CZY TO MOŻE CZOP?

sorki że się wtrącę ale ja też tak miałam przy pierwszym synku 🙂 jak odchodził mi czop to było pełno galaretowatego śluzu

kasiulek85 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):

sorki że się wtrącę ale ja też tak miałam przy pierwszym synku 🙂 jak odchodził mi czop to było pełno galaretowatego śluzu

DZIEKI ZA INFORMACJE...MAŁA TERAZ TAK MI SIE RUSZA ŻE SZOK...I STRASZNIE NACISKA MI NA DOLE ŻE CO CHWILE LATAM SIUSIU...OJ OBAWIAM SIĘ ŻE COŚ SIE ZACZYNA 😉

Uwielbiam jak mogę się bez stresu, że zaraz się Kubek obudzi wykąpać 😁 Znowu czuję się jak człowiek 😁
A babcia z Kubkiem wymiękła;p młody bardzo dobrze wie czego chce i skutecznie do tego dąży.. Niestety jego metody nam się nie bardzo podobają...
Teraz bawi się z wujkiem w samochodzie bo pewnie inaczej babcię by do grobu wpędził;p

kasiulek85 wtrącanie się jest jak najbardziej mile widziane 😉 Zwłaszcza w takich sytuacjach kiedy nam oczy ze strachu na wierzch wychodzą bo nie wiemy co się dzieje;D