Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂
Wróciliśmy od lekarzy....
Bioderka ok 🙂- pani doktor ortopeda zrobiła USG, mamy zdjęcie stawów biodrowych i na szczęście wszystko dobrze - trochę późno to badanie, ale lepiej późno niż wcale 🙂
A pani doktor pediatra - przepisała nam nową maść na buźkę i nie ma już pojęcia co może być przyczyną tej okropnej przywary na policzkach, czole i klatce piersiowej.....wykluczyliśmy uczulenie na sierść, bo nie mamy ani kota, ani psa - a mieszkamy w nowym bloku oddanym w tym roku do zamieszkania, nikt przed nami nie mieszkał w mieszkaniu- więc nigdy nie było żadnych zwierząt, nawet nikt z naszej klatki nie ma zwierząt ... proszek nadal Jelp, mleko Nutramigen. Ciągle bierzemy jakieś probiotyki na florę bakteryjną w jelitkach......nawet od dzisiaj lekarka zaleciła robić mleczko z wody mineralnej, niegazowanej....zobaczymy czy coś pomoże ......A jutro jedziemy do dermatologa....
Pytałam o szczepionkę przeciw rotawirusom - trzeba podać 2 dawki do 6 miesiąca życia (4tyg. przerwy między dawkami). Jeżeli za tydzień będzie poprawa z tym uczuleniem to może zdążymy i podamy małej szczepionkę.... 🙂
A i ważyliśmy się ..... jutro Nadia ma równe 4 miesiące......a dzisiaj waży 6600g 🙂
A co tam u Was Dziewczynki słychać?
Iwonko śliczną masz Księżniczkę (widziałam na NK) 🙂
Gosiu zagłosikowane 🙂
Miłego popołudnia 😉

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dobry wieczór 🙂
dzięki kochane za miłe słowa 😘
Anitko jak zaczniesz używać wodę mineralną to napisz czy to coś pomogło... bo ja też się zastanawiam nad zmianą

• Mamusia
Czesc dziewczyny !
Czy mogla bym was poprosic o glosowanie ? na Ewunie ? Jest przesliczna i przeurocza ! A jej zdjecie samo cie rozweseli 😉
http://pl.lennylamb.com/#pieluszki_wielorazowe/konkurs/3022 Poleć znajomym
Wystarczy jedynie kliknac pod zdjeciem 😉
Kazdy glos jest dla nas wazy!

P.S Glosowac mozna codziennie do konca Marca, Z góry dziekujemy za kazdy oddany glos 😉

no dokładnie 🙂

Mati zdrowy 🙂 dziś ostatni zastrzyk... ale bez znieczulenia bo ta maść go uczula:/

Oby już nic nie złapali..

A Kamil jak tam? 🙂 Kurde.. 4 miechy mu strzeliły 😁

no dzielny 🙂 rano też praktycznie bez znieczulenia bo za późno dałam i nie zadziałało jeszcze a nawet nie płakał 🙂 a to są ponoć cholernie bolesne zastrzyki...