Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dobrze ja spadam... mój już blisko jest... to idę rozkładać.... no.. kołdrę 😁 co spać pójdziemy... trzymajcie się grubaski miłej nocy 😁 cmok cmok cmok:* i dla bobasków też:* 🤪

Hej mamusie 😁
Kasiu spokojnej podróży i miłego pobytu w Polsce 🙂
Wybaczcie ale nie nadrobię tych ...40 stron 🤪,jeśli coś przeoczę to przepraszam 😞

Ja mam masakrę od rana,mały budziłsię przez katar,2 razy z krzykiem się obudził,nie mogłam go uspokoić,coś go zabolało....wrzask,smoka nie,mnie odpychał,dopiero po chwili zasnął,no i po przeciwbólowym.Wstał już o 5 i marudzi,nie ma apetytu,z nosa leci jak z kranu...ciągle chce u mnie na kolanach,nawet do taty nie chciał tylko do mnie wyrywał 😞...jeju 5 miesięcy nie chorował i się zaczęło 😞
Mnie też coś bierze,wszystko mnie boli 😞

Wróciliśmy od okulisty,mam małemu zasłaniać każde oczko na 15 minut dziennie i za pół roku kontrola 🙂
Wracałam to znowu cyrk 😞,nic nie jechało,więc szłąm pieszo 3 przystanki w ulewie a mały się całą droge darł,bo nie lubi folii...zaraz będzie miał czerwone gardło od tego nadzierania się na zimnie 😞
Jeszcze za 2 godziny musze iśc tam spowrotem,bo do pediatry...szlag mnie chyba trafi,przemokłam,zmarzłam i jeszcze Oskar mnie wyprowadził tak z równowagi,jak przyszłąm do domu to mąz zadzwonił no i się pokłóciliśmy,bo łątwo mu mówić jak nie siedzi z małym,nie wie co robi,nie wytrzymałąm i jebłąm telefonem o ścianę....jestem dzisiaj jak bomba 😞

Aguś tylko jak ja mam odpoczywać???????
To jest nierealne 😞,psakudnie się czuję i mam jakiś rozstrój nerwowy chyba,tylko ryczeć mi się chce,mam wszystkiego dość,najchętniej położyłabym się do łóżka i wstała jutro 😞
Oskar teraz bawi się i jest spokój od pół godziny,ciekawe jak długo...boziu ja nie wiedziałam,ze będzie tak ciężko,a tu nieługo drugie....ja juz wątpię,ze dam z dwójką radę 😞

Ada będziesz musiała dac radę sobię bo co zrobisz... nic... 🤪 Ninka ty mała złośnico. hhhhmmm wcale nie taka mała 😜 haha Aga a ty masz zaraz po usg napisac mi na phfona co tam kryje kinder... bo jak nie to sie do ciebie przejdę:P boziu naskrobałyśmy we 4 aż 40 stron??:P
hahahha Ada przedlądnij pobierznie bo zdjęcia były:P
A Aga Kropka ma zaległe zdjęcie wysłać dziś wszyscy pamietamy...
Kasi sie udało bo frunie teraz do polski ale jak wóci to jej nie odpuścimy 😁 haha 🤪