Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj Aduś pij melisę i ja też kupuję cukierki z melisą są dobre i pomagają 🙂 A co do 2 dzieci damy radę my kobiety jesteśmy silne teraz masz mniej sił bo jesteś w ciąży i organizm inaczej reaguje ale zobaczysz że będzie dobrze 😉
Olu ty zołzo pamiętam o tym zaległym zdjęciu idę się wykąpie i ubiorę to sobie zrobię sesję 🙂 Ewunia śpi a o 15 idę na spacerek z sąsiadką ciężarną 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
OLa wysyłałam ci smsa ale cały czas wyskakuje że się nie powiodło. Chyba źle mam twój numer wpisany później podaj mi na gg.
A TERAZ... UWAGA UWAGA... KINDER NIESPODZIANKA TO..... PANIENKA :d 🤪 🤪

Hej panienki.
Mówilam ze Panna będzie !!! Wróżka Beata się nigdy nie myli !!!

• Mamusia
Cześć dziewczyny. Nie było mnie ponieważ leżałam w szpitalu od czwartku w nocy do poniedziałku. Miałam jakieś krwawienie, co się okazało bez powodów do paniki. Tak na prawdę nie powiedziano mi dlaczego ale że mam odpoczywać, nie pracować i najlepiej leżeć. Zrobili mi KTG ale nie miałam żadnych skurczów więc odetchnęłam z ulgą. Przynajmniej przez 2 tygodnie bo na taki okres dostałam na razie zwolnienie i zaś idę do swojego lekarza.
Moja dzidzia na szczęście obróciła się i leży główkowo, ilość płynu owodniowego w normie, waży 1075 kg i na pewno jest dziewczynką bo potwierdził to inny lekarz niż mój więc chyba pomyłki by nie było 🙂
Nie zdążę nadrobić tygodnia bo bym się zaczytała więc będę Was śledzić na bieżąco. Aga gratuluję kolejnej córeczki! 🙂

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Cześć dziewczyny. Nie było mnie ponieważ leżałam w szpitalu od czwartku w nocy do poniedziałku. Miałam jakieś krwawienie, co się okazało bez powodów do paniki. Tak na prawdę nie powiedziano mi dlaczego ale że mam odpoczywać, nie pracować i najlepiej leżeć. Zrobili mi KTG ale nie miałam żadnych skurczów więc odetchnęłam z ulgą. Przynajmniej przez 2 tygodnie bo na taki okres dostałam na razie zwolnienie i zaś idę do swojego lekarza.
Moja dzidzia na szczęście obróciła się i leży główkowo, ilość płynu owodniowego w normie, waży 1075 kg i na pewno jest dziewczynką bo potwierdził to inny lekarz niż mój więc chyba pomyłki by nie było 🙂
Nie zdążę nadrobić tygodnia bo bym się zaczytała więc będę Was śledzić na bieżąco. Aga gratuluję kolejnej córeczki! 🙂

Ale masz dużą juz malutką !!! Odpoczywaj i dbaj o siebie.

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
Jeju Marta to dobrze,że wszystko w porządku!!!!
Teraz dużo odpoczywaj i nie dzwigaj,nie przemęczaj się,na pewno cały czas będzie wszystko dobrze 🙂

NO i kto to mówi? TY ADA TEŻ MASZ ODPOCZYWAĆ!!!!

Aguś kochanie sama po sobie wiesz,że to niemożliwe z małym dzieckiem...a tymbardziej z chorym i zbuntowanym złośnikiem 😞

tyle,ze niestety wczoraj był na tej onkologii i wrócił na kąpanie małego a dzisiaj był n apogrezbie kumpla i jest teraz na stypie,pewnie znowu wróci jak mały będzie szedł się kąpać,jutro do pracy a potem do mamy jedzie i znowu wróci wieczorem 😞
Mi się nawet jeść nie chce