Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kropeczek napisał(a):
Ale się rozpisałyście prawie 30 stron !!! 🤪 🤪 🤪 My już po gastroskopii i wyszło że mąż ma wrzody na dwunastnicy i nadżerkę 😞 dostał antybiotyki i dalej zobaczy się ...
idę zmienić pieluszkę bo smrodek się ciągnie 🤪

ha ha u nas też akurat smrodek...mąż idzie przewinąć 😁
No to oby antybiotyki pomogły!!!

a mnie pogało do kibelka... brzuch mnie boli tak że szok... zabulgotało wiec laptop do reki i na tron 😁 😁 i mam taką biegunę że szok ☺️ i dalej brzuch boli... i gardło troche i zgaga...i pachwiny plecy od leżenia przeszły troche...

• Mamusia
Ja tu sobie tak żartuję, że bym chciała dostać fotki, ale tak naprawdę to czuję się jakby mnie tir przygniótł. Chyba tez mnie coś zaczyna brać i nie wiem czy amory mi będą w głowie. Mąż może się zawieźć.... Ale postaram się jakoś zebrać siły na wieczór. Bo na razie to tragedia jest. przed chwilą było mi słabo i się czułam jakbym była poza swoim ciałem, jakbym nie miała kontroli ... hmmm 🤢 🤨

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
a mnie pogało do kibelka... brzuch mnie boli tak że szok... zabulgotało wiec laptop do reki i na tron 😁 😁 i mam taką biegunę że szok ☺️ i dalej brzuch boli... i gardło troche i zgaga...i pachwiny plecy od leżenia przeszły troche...

Czy moja droga możesz zaprzestać pisać do nas z kibla?? 😮 Jestem zniesmaczona 🤢

niewiem co dzisiaj ze mną się dzieje... naprawde jakoś sie tragicznie czuje... nawet nie mam apetytu... mała mi dokuczać zaczęła... eh... i głowa jeszcze zaczęła ... kur... co jest... nie chce byc chora bo nie chce się truć lekami...

Kurcze gruniowe forum zamieni się w forum chorowitek 😞
Was coś bierze,Beata od małego złapała,ja też 😞
Ja to ledwo siedzę,wcześniej poleżałam pod kocem,bo dreszcze miałam...mały pójdzie spać to gorąca kąpiel,kolacja,kakao i melisa,leki i ...masaż i kołdrowanie 😁...wypocę się to moze przejdzie

Ola88 napisał(a):
niewiem co dzisiaj ze mną się dzieje... naprawde jakoś sie tragicznie czuje... nawet nie mam apetytu... mała mi dokuczać zaczęła... eh... i głowa jeszcze zaczęła ... kur... co jest... nie chce byc chora bo nie chce się truć lekami...

na zgagę jadłam migdały garściami i piłam mleko,pomaga na trochę...tylko unikaj kwaśnego jak masz zgagę!!!!!!!

• Mamusia
Oj Ada, mąż Cię trzy razy obróci to się wypocisz, że wyskoczysz z łóżka jak z procy cudownie uzdrowiona 😁 Nie no, jakaś tragedia dziewczyny, żeby tak wszystkie coś złapało. . . Sezon się zaczął czy co. Zmierzę sobie temperaturę... chociaż nie wiem co to da, bo odkąd jestem większa i odkąd pamiętam to trzy razy w życiu miałam temperaturę. Nawet przy najgorszej chorobie nie mam temperatury, mój organizm nie walczy.

• Mamusia
Ja zaledwie kilka razy miałam zgagę w ciąży, jakoś na początku i jadłam migdały i mi akurat zamiast pomóc to potęgowały zgagę 🤪
Ja jestem teraz tak nie do życia, że nic nie planuję... obym do wieczora się ogarnęła, bo nie do życia jestem. Planuję wygrzanie się koło męża, kołdrowanie, popcorn i film 😜 A pewnie skończy się na wygrzewaniu, kołdrowaniu, a potem zasnę od razu 😜

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Bagira napisał(a):
A wiecie co zauważyłam ? Mały zawsze jest przeziębiony tydzień lub dwa przed wyjazdem 🤪 Nie mam pojęcia o co tu chodzi, moze zbieg okoliczności.

Może zbieg okoliczności, albo wyczuwa, że gdzieś jedzie podświadomie, bo nie wiem czy mu mówicie?? 😁

On podsłuchuje :d

Beata no mi tez trochę żal,ale wąż super nie 😁
Nina 3 razy 🤪....przed ciążą to nie ma sprawy,co to jest ale teraz niestety po 1 pewnie padnę,jeszcze prezz to,ze tak paskudnie się czuję 🤪