Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Laski melduję się 😁 Nadrbaim 19 stron 🤪 poszalałyście trochę 😉

Ooo jak fajnie, ze jesteś 🙂 Wszystkie się zamartwiałyśmy 🙂 Tylko Kasia twierdziła, że jak to Ty- pewnie coś załatwiasz i zajrzysz do nas niebawem. No ba 🙂 Opowiadaj 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Hmm to nie za ciekawie 😞 Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko ok 🙂
Ale mnie ta cholerna zgaga męczy... i pewnie tak do końca będzie...
Miałaś z Oliwką zgagę albo teraz??? Bo wiem, że Ada narzeka na to cholerstwo 😠

zOliwką tak ale teraz nie 🙂 ale lepiej nic nie mówic o tym bo dziś rano też mnie maluch pod żebrami nie kopał a teraz mi dała 😁

No lepiej nie zapeszać 🙂 😉

• Mamusia
Ja byłam w szpitalu i dupa... skierownie chcieli. Więc musiałam jechać do przychodni zapisać się do rodzinnego, dopiero na piątek... Ciekawe czy ta szmata da mi skierowanie 🤪 I jeszcze debil (ja) nie podbiłam książeczki jak zawoziłam zwolnienie... To trzeba byc wybitnie zdolnym 😞 Zwłaszcza jak ma się firmę 13 km od domu, także w czwartek czeka mnie kolejna wycieczka, by podbić książeczkę. Nic mi się nie układa normalnie 😉

• Mamusia
Teraz biedny akurat nie ma ochoty na żarty, to nie będę mu pierdołami zawracać głowy 😉
Szmaciarze mu powiedzieli, że dostaną wypłaty na koniec miesiąca... Ciekawe z czego ja mam żyć 😜 Jak dobrze, że mam rodziców 😁
Ej, ja myślę żeby było jeszcze bardziej oryginalnie to Carlos przez K, tak bardziej po polskiemu Karlos 😁 hahaha Albo Karllos przez dwa L 😁 eXtra 😎

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Wiecie jaka była u nas w Kaliszu tragedia lub też szczyt głupoty (różnie to można interpretować) - 25-latek wypadł z balkonu podczas zabawy w pluciu na odległość i zginął na miejscu... imprezka widzę nieudana, i wszystko przez alkohol 😞

Niestety alkohol zabija i ciało i umysł... 😞
A tak w ogóle to mam koleżankę w Kaliszu, raz u niej byłam i jak zobaczyłam wasz rynek to po prostu się w nim zakochałam... 😁 Wpraszam się do Ciebie na weekend, żeby jeszcze raz go zobaczyć 😁

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Wiecie jaka była u nas w Kaliszu tragedia lub też szczyt głupoty (różnie to można interpretować) - 25-latek wypadł z balkonu podczas zabawy w pluciu na odległość i zginął na miejscu... imprezka widzę nieudana, i wszystko przez alkohol 😞

A tak w ogóle to mam koleżankę w Kaliszu, raz u niej byłam i jak zobaczyłam wasz rynek to po prostu się w nim zakochałam... 😁 Wpraszam się do Ciebie na weekend, żeby jeszcze raz go zobaczyć 😁

Ależ bardzo zapraszam do mnie 🙂 Można śmiało się wpraszać 🙂 😉

• Mamusia
Nie wiem po co ja nadrabiałam strony, bo tam o żarciu było i teraz mi się czekolady chce 😞 A mam tylko mleczną, a nie lubię... Na tą truskawkową mam ochotę 🤪
Jestem wściekła na siebie, mąż ostatnio przywiózł mi colę waniliową i schowałam ją do szuflady w lodówce, pół jej było i dopiero się zorientowałam, że ją mam 😞 I już była nie do wypicia- bez gazu. Jak mam ochotę raz na rok się napić coli, to tu taki zawód 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Martuska_D napisał(a):

Ależ bardzo zapraszam do mnie 🙂 Można śmiało się wpraszać 🙂 😉

też bym się wprosiła ale czasem wieloryb utknie jak w lądynie i co wtedy 😁 🤪

Wariatki 😜
DOBRANOC 😉

• Mamusia
Ja widzę, że Ty robisz szkody godne miana swojego psuedo 😉
Normalnie wybrałyśmy Ci je idealnie 🙂 Ty chyba masz sprzęty z tektury hahaha 🙂 Jak domek dla Barbie 🙂 Wyobrażam sobie jak siadasz, to sąsiedzi myślą, że to trzęsienie ziemi i do porannej kawy wpada im sufit 🙃

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Chciałabym ☺️ Mimo, że przed chwilą wciągnęłam miskę popcornu 🙂
Słone, słodkie... znowu słone, słodkie 🙂 I tak cały dzień 😁

mam paluszki serowo cebulowe 😁

fuuuuu 🙂 Nie lubię tych paluszków 🙂 Jak dla mnie są obrzydliwe 😜
Ty nie możesz wstać na grzybobraniu, a ja sobie myślę, że za niedługo będę musiała zakupić dźwig, żeby mnie z wanny wyciągał, bo normalnie się podnieść nie mogę i mówię poważnie 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ja widzę, że Ty robisz szkody godne miana swojego psuedo 😉
Normalnie wybrałyśmy Ci je idealnie 🙂 Ty chyba masz sprzęty z tektury hahaha 🙂 Jak domek dla Barbie 🙂 Wyobrażam sobie jak siadasz, to sąsiedzi myślą, że to trzęsienie ziemi i do porannej kawy wpada im sufit 🙃

No a u nas rynek robią w koronowie i archeolodzy przyjechali pewnie też szukają kości wieloryba 😁

A moje zajebiste miasto, chyba jedyne w całej Polsce nie ma rynku 😞 😞 😞 Jak się pytasz kogoś gdzie jest rynek to mówią ci : Manhattan, Turzyn, Tobruk 😞 Rynek = targowisko 😞

• Mamusia
A Ty piszesz pozew o rozwód, czy wybaczysz mężowi?? 😉
Tak w ogóle jakby ktoś przeczytał to forum to po pierwsze by uznał, że to forum pacjentek szpitala psychiatrycznego, a po drugie kobiet, które wszystko boli 😁 hahaha co czytam to którąś zawsze coś boli 😁 Normalnie się sypiemy Dziewczynki.... 🙂