Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ha ha ha Oskarek wygląda jak kowboj D 😁 Często dzieci zamiast siusiu no noszą nocnik na głowie hahaha 😁 Orzeszek no to ja Ci współczuję 🤔 Ja już dawno w swoją teściową to bym noża wpakowała jakbym z nią miała mieszkać 🤪 🙃 Chyba wolałabym karton po telewizorze i pod most !! Ja też myślę ciągle o Agnieszce. Wiadomo jak to jest w szpitalach zanim ją przyjmą, zbadają itp. to trochę potrwa 🤔

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No kurcze ale żeby tak długo to trwało 😞,już się niepokoję 😞,a masz Kasiu numer do Agi???

Ja też wiem co to jest mieszkanie z kimś 😞,masakra 😞
Kurcze to musicie cos wynająć koniecznie,bo jak będzie dzidzia to sobie tego nie wyobrażam 😞

A mnie gardło rozbolało i mięśnie karku,jakos do dupy się zaczęłam czuć....a i tak mi stale słabo było 😞...ze mna to juz coraz gorzej im bliżej porodu 😞

Hey dziewczyny Aga co najmniej do jutra będzie w szpitalu a co jej jest to niewiem... napisała mi eska że mąż jak wróci wszystko opisze na brzuszku... Mi napisała że mała narozrabiała do jutra napewno bedzie w szpitalu...

Olu dzięki za info,szkoda,że akurat takie 😞
Ciekawe co się stało,czy tylko na obserwację ją zostawili

Ola Aga od wczoraj słabo ruchy małej czuła 😞 i się martwiła,dlatego pojechała

• Mamusia
Biedna Agnieszka ☺️ Mam nadzieje, że to tylko obserwacja a poza tym wszystko jest dobrze. Aga napisała, że Mała narozrabiała ale co tam mogło się stać 🤨 Biedna ta nasza Aga miała słuszne przeczucie żeby jechać. U mnie to jednak były upławy bo nic teraz nie leci a więc się uspokoiłam. Tylko Alicja też jakoś tak mało aktywna jest no ale się rusza normalnie i chyba dość często ma czkawkę bo brzuch mi delikatnie ale regularnie podskakuje 😁

Ja uciekam dziewczynki się położyć,bo kiepsko ze mną 😞 a nie chcę Wam smęcić już 😞
Ola jakbyś cos wiedziała o Adze to jak możesz wyślij mi eskę,napisze Ci numer na gg,bo ja ju zdzisiaj nie zajrzę 😞

Jak ja się cieszę:P jutro kładziemy szwedzką i gotowe... meble maja być w czwartek najpóźniej w piątek jupi 🙂 wtedy będę szalała i mogę już przygotować wszystko na przyjście na świat mojej małej 🙂

• Mamusia
No to super Olu 🙂 Ja na szczęście mieszkanie mam świeżo po remoncie bo mieszkamy tutaj dopiero od kwietnia 🙂 Tylko będziemy chyba malować kuchnię ale to malutkie pomieszczenie jak do malowania 🙂 Ja zaraz się biorę za ciasto bo Mariusz idzie do pracy 🙂 Nic Aga więcej nie pisała ?? Bo mąż pewnie ciągle przy niej jest także jeszcze nie zajrzał na brzuszek net.

hahaha wyjec kojot :P:P własnie do mnie napisała ze ma ktg 🙂 i ze wsio ok 🙂 humorek jej wrócił i ma nadzieje ze jutro wróci do nas 🙂 tak jak i my mamy taka nadzieje... kurcze my jak rodzina jedna wielka... 🤪