Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

skończcie wredne baby z tymi ciastami!!!!!!!! 😠 🤪...bo ja piec nie umiem a kocham jeść słodkie....bleeeeeee
ja wiem,ja Wam adres dam i każda co upiecze coś to mi kawałek wyśle 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
nina wydaje mi się że masz dziewuche w tym swoim m1 BO MASZ IDENTYKO BRZUCH JAK JA I PEMPEK... serio jakos mi się tak wydaje:P

Bo nas obie wiatr zapłodnił to i takie same brzuchy mamy 😁 Tylko nie mów nikomu, że tez sikałam pod wiatr 😉 ciiiiiiiiiiiiiiii bo ja taka staromodna jestem i wypróbowałam najpierw staromodne metody. Robisz to ciasto dla mnie czy nie?

piecze się dodam ci jak wróce z miasta i polwew jeszcze poleje wtedy ci dodam zdjątko :P jak wystygnie i ukroje to bedzie efekt chyba że zakalec to nie wysle hahahaha a do Agi zaraz napisze co sobie mysli i gdzie jest;p

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
nina wydaje mi się że masz dziewuche w tym swoim m1 BO MASZ IDENTYKO BRZUCH JAK JA I PEMPEK... serio jakos mi się tak wydaje:P

Ja nie jestem za przesądami ale brzuszek rzeczywiści wygląda podobnie i do mojego i do Oli czyli na dziewczynkę 🙂, na chłopca niby taki spiczasty bardziej- Tu przykład Ady 🙂 Postaraj się Nina z tym Usg żeby lekarz a przekonać na wizycie- teraz już na pewno potwierdziłby na 100 %. A co z intuicją?? Podpowiada Ci coś ?? Ja już na początku ciąży wiedziałam, ze to dziewuszka będzie 😉

• Mamusia
Ja od momentu zobaczenia dwóch kresek ciągle gadałam, że będzie chłopak, potem mi przeszło i nic... Ogólnie to całe życie marzyłam by mieć dziewczynkę i jakoś mi tak nie pasowało, że będę miała syna, bo do mnie syn nie pasował 😜 Ogólnie nie mam przeczuć żadnych 🙃 Wiem tylko, że tak ktoś mieszka.
Ada... ja też mam ochotę na słodkie i nic nie mam 😞 także sobie galaretkę zrobiłam.

• Mamusia
Ninka ciasto wygląda ładnie i apetycznie 😉 A co do długości pieczenia no to ja piekłam tak 45 minut ale to zależy jaką temperaturę się ustawi będziesz widziała, że jest dobre jak się ładnie zarumieni na wieszku 😉 Ale musi bardzo dobrze ostygnąć bo tak to budyń wyleci 😉 Oki ja się ubieram i muszę lecieć do centrum po witaminki 🙂 A jak coś później Wam wstawię zdjęcie bo teraz mi się akumulatorki ładują od aparatu 😁