Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

naylaaa napisał(a):
Jest delikatna różnica, ale jaka pozytywna 😁 😁 😁
Tylko, że chyba Ci końcówek nie złapało. Bo jakiś inny odcień się wydaje. Ja myślę, że tu farba jest potrzebna, a nie szampon.
Ale mi się podoba 😁

mówisz,że lepiej????

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

naylaaa napisał(a):
Widzę Aga, że mamy takie samo zdanie, żeby jeszcze przyciemniła 🙂

Wiesz czego mi brakuje u Ciebie... nie masz czasu się malować, ale jakbyś delikatnie ołówkiem brwi namalowała to od razu inna twarz by była 😁 A najlepiej henna.

no właśnie mam zamiar iść na hennę brwi i rzęs...tylko wybieram się już dłuuuuugo 😞,ja mam bardzo jasne 😞,a na malowanie nie mam czasu i nie lubię

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
to jest kolor do 6-8 myć,czekoladowy brąz,następnym razem wezmę ten do 24 myć,zużyłam 3 szampony 🤪,kurcze może się przyzwyczaję 🤨,jakoś dziwnie na razie 😮

Aduś ładnie ale rzeczywiście mógłby być jeszcze ciemniejszy kolorek 😁

to jak ten sie zmyje to wezmę ciemniejszy,ładny był palette do 24 myć,nugatowy brąz
http://www.palette.pl/nasze-produkty/color-shampoo/color-shampoo/odcienie-palette/odcienie-brazu/

ja nie lubię się malować 😞,a wiem,ze na te moje cienie powinnam 🤨
w ogóle to po wypadku mam krzywy nos i jest to wielki problem dla mnie,musze iśc na operację przegrody to moze trochę wyprostują 🤪

• Mamusia
Najbardziej nie mogę z takich domalowanych brwi:
Przepraszam za tak ekstremalny przykład, ale innego nie znalazłam 😉
http://adisss.pinger.pl/m/1438930

Ja niestety lubię się malować 😞 Owszem, wyjdę z psem na dwór bez makijażu. Ale na miasto już nie 😞 Myślę, że to przez to, że jestem przyzwyczajona, a bez makijażu jestem niewyraźna.

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
ja nie lubię się malować 😞,a wiem,ze na te moje cienie powinnam 🤨
w ogóle to po wypadku mam krzywy nos i jest to wielki problem dla mnie,musze iśc na operację przegrody to moze trochę wyprostują 🤪

ja po tej próbce to męża zaciągnęłam do apteki i mówie to chce 😁 35zł i ma fajną pompke dozujacą a ja mam koniec przebarwień 🙂 nie stety w ciąży nawet skóra wariuje 🙂

mi niby wszyscy mówią,ze mam ładną cere,bo nie zniszczoną niczym,ale ja tam nie wiem..pełno piegów 😞 i ten nos 😮,a najgorsze tecienie pod oczami

• Mamusia
Ja też mam cienie, ale się nimi nie przejmuję 😁 Jeśli Ci przeszkadzają, to wystarczy odrobina korektora pod oczy, zajmie Ci to 10 sekund Aduś 😁
A piegów to Ci zazdroszczę.... 🙂 Ja nie mam ani jednego, maluteńkiego piega 😞 Nawet w lato 😞
Ja tam nosa nawet nie zauważyłam, że jest krzywy 🤪

ale ja go widzę 😞...bleeee
jak jestem opalona to nie widać cieni,musze się wybrać na tą hennę i wtedy kupie korektor od razu 😁...ha ha zmotywowałyście mnie 😁,tylko pewnie mi to zajmie trochę,na razie jestem spłukana 🤨

• Mamusia
Aduś napisał(a):
idę kąpac małego,także juz się żegnam...i tak pół dnia tu siedzę 🤪
Dobranoc grubasy 😁 🤪
nie pisac mi tu za dużo!!!!!

Zostawiły mnie samą 😞 Idźcie sobie wszystkie... Foch....
tak na serio to się strasznie czuję... To pewnie z nerwów. kręci mi się w głowie i mdli mnie. 😞

• Mamusia
Aguś, cieszę się, że u lekarza wszystko ok z dzidzią 🙂 Już duża z niej kobietka 😉 Waga się nie przejmuj bo nie jesteś sama- ja i Ola też po 13 kg przytyłyśmy, a najgorsze, że cały czas jem przy tym dużo słodyczy i wszystko wchodzi we mnie stąd taki rezultat... A powtarzam sobie codziennie, że ograniczę chociaż słodkie... nie wychodzi 😜 Aduś- włosy super- co do koloru to zawsze ciężko ocenić po zdjęciu ale ważne, że jest zmiana bo to zawsze coś 🙂 A facet jak to facet- może i zauważy ale niekoniecznie coś skomentuje- ehh taka ich natura 😞 Sylwia- wózek zdecydowanie bardziej podoba mi się niebieski z szarym akurat 🙂 Nina- u mnie to samo z malowaniem- ja co prawda psa nie mam więc nie wiem jak to by było ze spacerami ale nigdzie nie wyjdę nieumalowana... W przyszłym miesiącu idę kupić nowy tusz do rzęs i kredkę bo do szpitala też trzeba jakoś wyglądać 😁 - chyba taki nawyk z tym malowaniem 😉 Mi na razie zgaga przeszła odpukać 🙂 A tu cisza jak makiem zasiał więc poczytam sobie coś mądrego w necie 🙂 😜

hehehe Ada włosy super ale dla mnie ciutkę ciemniejsze troche jeszcze i brwi przyciemnić i usta fajnie pomalować mam wizję jako kosmetyczka 😁 musimy się spodkać 😜 i ja cię odpicuje:P hahahaha