Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
,,Odpicuj mi Adę,, hahaha to będzie nowy rodzaj programu na MTV 😁 Marta wózek super podoba mi się bardzo !! Nawet ten kolor co Ty masz też mi odpowiada 🙂 Co do Ady włosów to ja też bym je przyciemniła bo teraz są takie trochę nijakie. Ni to blond już ale daleko do czekolady. Czekoladę to ja mam na włoskach 🙂 🙂

• Mamusia
Kasia, myślisz o tym co ja - poprzedni post 😉
Dla Ady czekolada to na pewno za ciemna 😉
Kasiu, ja też mam czekoladę na włosach 😁 Ja mam Milkę, a Ty?? 😁
haha 🙃
Jej... idę z psem... Mój blok (mój apartamentowiec hahha) ocieplają i zlikwidowali lampy koło klatek, także jest totalny mrok 🤪

• Mamusia
Też mam księgi bajek a ponieważ jestem leniwa i nie chce mi się czytać to znalazłam stronę z bajkami dla dzieci- może i starszych, nie tych w łonie- ale bajka to bajka 😉 http://www.waszebajki.pl/ Właśnie słuchałyśmy Kopciuszka 🙂 A z muzyki puszczam Mozarta bo naukowo podobno wpływa najlepiej na płód.. 🙂
Kolor Aduś jak widzę, dziewczyny wybierają 🙂 Według mnie może i rzeczywiście powinny być o ton lub dwa ciemniejsze tym bardziej, że kolor schodzi po każdym myciu i efekt po dwóch, trzech myciach będzie taki jak przed nałożeniem szamponu. Mąż już widział Cię po metamorfozie ??? 🙂

• Mamusia
Ha ha ha ha Aga zawsze powie coś mądrego !! 😁 Niom Olu teraz tęsknie za tym blondem. Ale nic nie robię teraz bo muszę je utlenić i nie chce mieć żółtego kurczaka na głowie bo wiadomo w ciąży inaczej działają hormony 🙂 Po porodzie utlenię je i przemaluje na mój naturalny kolor a na to nałożę pasemka jasny blond 😁

• Mamusia
Jak zwykle na wieczór się wszystkie rozgadały hhehe 😜 😉
Ja oglądam M jak Miłość a później Usta usta i Kubę Wojewódzkiego. Tym czasem kupiłam produkty na hamburgery i śmigam je zrobić zaraz 🙂 A miałam ograniczyć się z jedzeniem bo + 13 kg na plusie to już przesada... Ale cóż zrobić jak ochota naszła 😜