Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no wreszcie...jeden śpioch wstał 🤪
Ola ja tez miałam masakre noc..z bólu pleców znowu a młąy wstał o 21 i nie mógł zasnąc przez 2 godziny,potem chyba z 50 razy sie przekręcał i mnie kopał..zasnęłam po 12 😞

zadzwonię do fryzjerki jak mały wstanie i zapytam ile za ścięcie i farbę,bo może bardziej mi sie opłaca niż wydac następnym razem 40 zł na szampony.
ja nie wiem czy mój mały nie ma owsików 😞,kurcze on się ostatnio naprawdę strasznie wierci 😞

• Mamusia
Cześć Brzuszki 😁
Ja dziś jakaś niewyspana, głowa mnie boli od rana i jest zimno jak cholera, a ja w swetrze z psem spaceruję brrr 🤪
Ada, Ty chyba nie lubisz i boisz się zmian, dlatego Ci się wydaje że źle wyglądasz, a naprawdę dobrze wyglądasz i Ci wszystkie radzimy nieco przyciemnić, np. kremem na 24 mycia, żeby kolor był jednolity i bardziej zdecydowany. Myślę, że dwa opakowania Ci starczą.

Oj wszystkie mamy dzisiaj zły dzień chyba i ciężką noc za sobą 😞
Nina dokłądnie tak...jak juz się przyzwyczaje to nie lubię zmian niektórych np.jak mi sie spodoba bluzka jakaś(jak ta z pszczółką 😜) to mogę nosic ją codziennie(oczywiście prać ją 😁) a inne rzecz nawet nowe leżą w szafie,pracę też ciężko byłoby mi zmienić 😞,lubie mieć wszystko poukładane i na swoim miescu(co przy moim mężu jest niemożliwe:angry 🙂....taka ponoć pedantka ze mnie (no ale bez przesady 😁)
Widzę,ze od spodu mi nie pokryło do końca,powinnam mieć 4 a nie 3 szampony 🤨...ale teraz to zostawie,przywyknę trochę a potem zrobie ten nugatowy co rano Wam wysłałam albo mi już fryzjerka dobierze 😁

Musze zadz do lekarki,niech małego zbada i da mi na kał skierowanie,bo cos jest nie tak,on coraz gorzej śpi,budzi się z płaczem albo przez sen płacze,w ciągu minuty potrafi z 20 razy zmienić pozycję(liczyłąm wczoraj!),ma gorszy apetyt,jest rozdrażniony....ja juz po tych nocach padam 😞,nawet go do siebie zabieram jak juz sie przebudzi ale i tak to samo,nawet mi na głowę wchodzi a raz nawet prawie przeze mnie przelazł,wstaje w nocy i sie rozgląda,na ścianę wchodzi itd

• Mamusia
Owsiki to chyba można sprawdzić, czy są na prześcieradle, lub majtkach.
Ale najlepiej idź do lekarza, powiedz jakie mały ma objawy i zobaczymy co wymyśli. Może to ten żłobek tak przezywa??
Ja noc akurat miałam ok, bo całą przespałam 🤪 Ale miałam tak pełny pęcherz, że aż nerki bolały.

tak,można znależć w kupce ale jak jest bardzo zaawansowane...już nie wiem,opieram się na artykułach w necie,zadzwonię i pójdę do lekarki to sama coś stwierdzi...choc czasem podejrzewam,ze czaka aż ja jej jakąś myśl nasunę 🤪
SPAĆĆĆĆĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ja w nocy nie wstałąm sikać,zeby małego nie obudzić,całą noc na jedny boku spałam...jeju a kiedyż takim mocnym snem spałam...teraz mały sie poruszy a ja oczy otwarte,a mó maż jak z nim raz spał i mały sie przebudził po smoka w łóżeczku to obudził go dopiero Dragon,bo pogiegł i go polizał 🤪...też bym chciała tak spać

ha ha 😁
Nina Oskar od urodzenia spał pięknie,budził sie 3 razy na cyca w nocy...a potem było coraz gorzej,ząbkowanie...teraz brakują mu tylko 5 i jest spokój,spał znowu ładnie no i od miesiąca jakaś masakra 🤪...chyba w robocopa się zmienie 🤪

• Mamusia
Cześć Grube !! 🙂 Ja też mam nie wyspaną noc znów przez psa bo po Nas latała a ja nie jestem przyzwyczajona do tego. Teraz zjadłam śniadanie- zapiekanki 🙂 Ale chyba jeszcze trochę się położę bo pogoda wstrętna i nic nawet nie planuję na dzisiaj a w domku czysto także luzik nie muszę nic robić. Tylko u mnie też się piętrzą śmieci do wyrzucenia 🤨 🙃

• Mamusia
Hej dziewczyny !

Po raz kolejny pisze do was z informacją że mam do sprzedania ubranka i najchętniej sprzedałabym je w całości a nie na sztuki!
Cena całości to 450zł + przesyłka 25zł( pewnie wyjdzie więcej ale dołoże te kilka zł) ( ps. cena bez leżaczka! ewentualnie można się dogadać przy zakupie całości obniże cene leżaczka i dołożę go do zestawu za 70zł ) jeśli ktoś chce mogę wystawić na allegro. jednak to zawsze wiąrze się z kosztami wystawienia aukcji i prowizji od sprzedaży )

dorzuce małe gratisy w postaci kaszki mannej bobovita , gazików LEKO do pępuszka , pieluszki tetrowej i flanelowej , nowej butelki canpol babies z grzechotką, ręcznego laktatora AKUKU itd.

gg : 20749246