Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nina Ty coraz szybciej chodzisz spać !! 🤪 🙃 Ja to 2-3 w nocy zasypiam prędzej nie mogę 😠 😮 No dzisiaj spokój jak makiem zasiał !! Aga pożera swoje faworki, Ola pewnie gwałci męża a Sylwia miała potowarzyszyć mężowi- no jak to przykładna żona !! 😁 😁 A ja robię obiado- kolację 😉

Hej Nina 😁
niestety tego się obawiam,że kaszel zaszkodzi,a i tak bez tego skurcze miałam 😞
jutro lekarzowi powiem o tym wszystkim,jak się paskudnie czuję itd 😞
a tak poza tym to mąz się ze mnie nabija,ze ruda jestem 😞,jutro kupuje ten nugatowy brąz i mam nadzieję,ze wyjdzie faktycznie brąz a nie rudy znowu 😞...a w ogóle to mog ekolejny szampon na ten nałożyć???

Wiecie Oskar jest co rano pogryziony na buźce 😞,jakby od komara,ale nic nie lata,wyprałam pościele,prześcieradła(bo w nocy ląduje u mnie),zamiatam i myję podłoge codziennie,nie ma żadnych pająków..nic a ja nie wiem od czego

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Wiecie Oskar jest co rano pogryziony na buźce 😞,jakby od komara,ale nic nie lata,wyprałam pościele,prześcieradła(bo w nocy ląduje u mnie),zamiatam i myję podłoge codziennie,nie ma żadnych pająków..nic a ja nie wiem od czego

A jak wyglądają te ugryzienia?? Może to wysypka?

Jutro po lekarzu wejdę do Rossmana,bo jest blisko i zobaczę kolorki,ten Palette nugatowy brąz mi sie podoba 🙂...spoko ja mma tak gęstw włosy,ze jak mi troche wypadnie to nie zauważę 🤪 😁

zaraz zrobię zdj i Wam pokażę te ugryzienia

• Mamusia
Wiesz Ada, ja z męzem nie mogłam zlokalizować gdzie u nas w sypialni sa komary, a okazało się, że te przebiegłe bestie chowały się na misiu. Mieliśmy w sypialni postawionego takiego wielkiego micha, którego na ślub dostaliśmy i one tam się chowały. Misia wyniosłam z sypialni i komarów nie było 🙂 więc może one u Was też gdzieś się tak pochowały