Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Dziewczyny, ale napisałyście - 48 stron! ja nie moglam sie dzis prawie przez caly dzien zalogowac, ciagle jakis error 😞 ale z Waszych postow sie usmialalam 😁, niezle zdjecia, nie powiem 😉 mnie dzis znow naszedl jakis lek czy atak paniki, ze tyle przede mna do zrobienia, wiec od razu mi sie brzuch napina - ide sie wiec polozyc. Milego wieczorku!

• Mamusia
OOOOO NIE WIERZE ŻE TAKA CISZA 😲 😲 😲
ładnie naskrobałyście 20 stron i to o czym. A jakie urocze zdięcia swych męszczyzn powstawiałyście hehehehe. Jutro jadę do lekarza , do tej starej baby która nnie zna się na niczym 🤢 Wic muszę się doprowadzić do porządku bo owlosienie mam podobne do tego przystojniaka ze zdjęcia hehehehe Wpadłam tylko na chwilkę aby się porzegnać i kłade się do łóżka, bo bolą mnie żebra i dość czesto łapią mnie skurcze 😞
Dobranoc sprośne sex bomby 😜 😜 😜.

• Mamusia
CZeść 🙂 nadrobiłam co wczoraj pisałyście i się uśmiałam zboczki 😁 teraz lece się ogarnąć i jakieś śniadanko może zjem bo coś głodna jestem i nie wytrzymam do Pawła przerwy żeby z nim zjeść. A i dziś kolejny tydzień zaczynam... jejku jak ten czas mi ucieka 😮 muszę się za pisanie pracy magisterskiej wziąć bo później to nie wiem jak będzie z czasem, a teraz pogoda okropna to będę siedziała z dupą w domu więc dobrze byłoby coś napisać

• Mamusia
Hej laski 🤪
Jak minęła Wam nocka ???
Ja już od 6:00 ni śpie 😠
Dzis idę do lekarza , do tej glópiej starej baby co nie badała mnie od kilku już wizyt.Ale chodze do niej bo mam badania bezpłatne 😉 Muszę pod prysznic skoczyć i włosy umyć - do człowieka się upodobnić. Mam dziś Tomka w domu więc na jakieś zakupy pojadę.Może na te chrzciny jakiś ciuch na moj brzunio sobie kupię 😜
Sylwia u mnie pogoda jak u Ciebie 🤢 do dupy.
Aga cudne zdjęcie !!!!!!Jak zobaczyłam to uśmiech mi się pojawił na okolo głowy.Śliczne 🤪 🤪 🤪:woohoo

hey... wstawiłam dzieło Agi na nk 🙂
o jezu dziewczyny jak mnie skurcze łapią w nogach... nie spałam całą noc bo bolała mnie pipa włacznie z pachwinami i całą miednicą aż płakałam bo już mnie kurwica po 10 godz wzieła...;/ eh....a co dopiero poród...;/

• Mamusia
No napewno to przyjemne nie jest, mi łatwo powiedzieć bo właściwie mi się ta ciąża jeszcze we znaki nie dała- lepiej odpukać bo jeszcze sporo przede mną. Dziś w nocy też mnie jakiśkujący ból z lewej strony podbrzusza obudził, ale nie trwało to długo i przeszło. Ja już bym chciała, żeby był gudzień i żebym mogła już rodzić spokojnie i mieć już maluszka przy sobie 🙂