Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

naylaaa napisał(a):
A Świnia jest dłużej ode mnie o 6 dni na tym forum,a to ja jestem Kierownikiem 😁 haaaaaaa
Zaraz minie rok, jak tu siedzę 😁 trzeba jakoś to uczcić 😁

Proszę o kulturalne wysławianie się. Co to ma być ? Folwark ?
Czy Wy się kłócicie czy tylko droczycie ze sobą ?

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Ojojojo oberwało się Nam 😁 😁
A mówiłam, że Wy niewychowane i w końcu się oberwie nawet takiej biednej Śwince jak ja 😁 😁

bo to przez tą tępą kure,wielkie hallo bo kogut się puszcza 😁 🙃 🤪

Puszcza, spuszcza ja nie wnikam 😜 🤪 😲 😁 😁 😁

• Mamusia
Hahahahaha dostałyście od Admina 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 gUpie 😜 Ja nie bo ja grzeczna i kulturalna jestem 🙂
Idę spać , a Tarzana nie dam Wam bo on mój i koniec!!!!!!!! Kura jedynie możesz o nim pośnić 😁 😁
Adminie my się tu bardzo lubimy i żyć bez siebie nie umimy 😁 😁 😁
Dobrej nocki 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Powiem krótko- WariaTki ha ha ha 😁 😁 😁
Zdecydowałam się nie wracać do pracy 🙂 Dwa miesiące bez pensji mojej wytrzymamy bo mamy odłożone pieniądze na czarną godzinę 😜 A jak się z tym liczeniem do płatnego wychowawczego, że nie może przekraczać 504 zł na osobę ale jak oni to liczą, gołą pensję netto z premią, prowizjami i innymi dodatkami czy samą podstawę na rękę?? Orientuje się któraś??
Moje dziecko zasnęło ok. 20:30, no może trochę później a mąż poszedł grać na X- Box'ie ze szwagrem do kolegi więc ja siedzę i zanudzam 😜 A jutro robię naleśniki ze serem i truskawkami z polewą truskawkową 🤪 Mnnniammmm 😉 😉 😉 A wczoraj na przeciwko mojego bloku był Dzień Dziecka więc tam się pobawiliśmy- był taki śmieszny Klaun który improwizował wspólnie z dziećmi wiersze m.in. Brzechwy, wyglądało to zajeb*** 😁 🤪 A moja kruszynka jak zwykle jak muzyka to tańcowała haha. Moja zdolniacha 😁 😉

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Moja Córeczka zasnęła w łóżeczku bez pomocy 😁 😁 😁

Pozazdrościć 🤪 🤪 Super 🙂

A Gabi nie zasypia?? Bo ja myślała, że tak 🙂

Moja przy cycu a później ją przekładam do łóżeczka... Wcześniej nie było problemu a teraz malutka potrzebuje bliskości i za chiny ludowe sama nie zaśnie 😁 Je, je i je i puści cyca i wtedy ją daję do łóżeczka i śpi.

P.S. Oby z tego szybko wyrosła 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
A tak w ogóle to jest błąd bo ja nie jestem na forum od 12 sierpnia 2010 tylko 12 kwietnia a to spora różnica 😁 😉 I to tylko u mnie taki problem jak zwykle hehe 😜

hmmmm ale chyba nie na naszym Marta bo ja później byłam niż ty zarejestrowana i wtedy były tylko Ada,Kasia- PIgi,Nina,Ola,Beata i Aga kropeczka 🙂 😉

To ja już się pogubiłam 😜 Pewnie masz racje bo ja mam sklerozę ze starości więc od kwietnia to pewnie Was podglądałam a w sierpniu odezwałam ha ha 😁 😁 😁 Dobranoc 😉

• Mamusia
Rzucę Wam parę fotek bo jakoś dawno nie dodawałam 😜
http://imageshack.us/g/146/zdjcie0104e.jpg/ i http://imageshack.us/g/97/zdjcie0126up.jpg/?action=edit, http://imageshack.us/photo/my-images/863/zdjcie0142o.jpg/
Już teraz na prawdę Dobranoc bo malutka za 5 godzin się obudzi więc będę niewyspana 🤪 😁 😉

• Mamusia
Gabrysia, jaka strojnisia 😘 i jak Ty to robisz, ze ma na nogach buty? moja nawet skarpetki zwala. widzialam tez Olusi takie zdjecie wczesniej z jedna skarpetka 😁
a ja teraz nie mam w ogole czasu na forum. moj chwilowo w domu, siedzi z mala a ja jezdze z patrykiem a to na NIN a to na rozne zakupy....
okazalo sie, ze M siostra wizy nie dostanie, bo pewnych formalnosci nie da rady przeskoczyc i zapadla decyzja - 24.06 wylatujemy na ukraine, bedziemy tam do 7.07. a teraz latam po sklepach po prezenty... 😉

• Mamusia
PIERWSZA 🤪 🤪 🤪 Nie wierzę hehe 😁
Kasia, akurat buty ze zdjęcia są na rzepy więc się trzymają ale ma parę baletek tylko na gumkę np i jest tragedia bo jak mała wierzga nogami to spadają od razu 😜 Super, że czeka Was wycieczka 🤪 A kupowanie prezentów to prawdziwa przyjemność 😉 Dzisiaj pewnie pustki będą... U nas zapowiadają 28 stopni a mój Rafi i tata idzie na popołudnie do pracy więc z mamą musimy coś wymyślić 🙂 Muszę się wykąpać i zrobić naleśniki więc zmykam 🙂 Miłego dnia 😉

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Do niektórych z Was się nie powinnam w ogóle odzywać, ale cieszcie się że nie jestem mściwa 🙃 🙃
Kasiu, czyli chrzciny robicie na Ukrainie, tak?? 🙂 Ale Ci zazdroszczę, że tam jedziesz!! Miałam dużo znajomych z Ukrainy, np. z Jałty i tam jest cudownie!!
Marta, Gabrysia jak zwykle śliczna, mała pyzunia 🙂 Ty oczywiście przy niej to jesteś brzydalem hahahahahahahaha 🙃 🙃 🙃 🙃 Niestety przyćmiewa Ciebie urodą 😁

Gratuluję Ali pierwszej nocy w łóżeczku 😁
A Kogut nie wali konia, bo to koń wali tępaczko!! Tobie mózg się chyba mlekiem zalał 😉