Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oki Mamuśki ja spadam do znajomych chociaż tak mi się nie chce 🤨 Nerka mnie boli a przy nerce zawsze brzuch 🙃 Poza tym na tej imprezie będzie dziewczyna która dopiero skończyła leczenie u psychologa bo będąc w 6. miesiącu ciąży urodziła i dziecko umarło 🤨 Także będę się pewnie głupio czuła i będę uważała żeby nic na temat Alusi nie powiedzieć bo może się jej przykro zrobić 🥴 Buziaki Mamuśki 🙂 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wszystkie mamuśki się zmyły więc i jak zmykam do sklepu- postanowiłam zrobić jabłecznik z budyniem więc idę po składniki bo nie wszystkie mam w domu 🙂 Ciekawe jak wyjdzie ale mąż będzie zaskoczony bo nigdy sama nie piekłam gdyż nie bardzo lubię, gotowanie kocham więc i do pieczenia muszę się pozytywnie nastawić 😜

Hejka 🙂

Nie uwierzycie...wstałam dzisiaj o 7.30 🤪,mały poszedł do taty o 6,tata włączył bajki i zrobił kaszkę a mi dali podrzemać,co prawda niby spałam ale wszystko słyszałam.Ale chociaż to 🙂
Oskar spał spokojnie,więc te leki pomagają 🙂
A drugie-jeszcze śniadania nie jadłam,mąz poszedł po bułki bo juz padam z głodu...no dobra wciągnęłam kawałek czekolady ☺️

Aga jak maluszek pod Twoją opieką,chory? Jak go zostawili i poszli????

• Mamusia
wow Aga fajni rodzice... szkoda że ty kobieta w ciąży i jeszcze z Oliwka musiałaś się zajmować chorym dzieckiem.
My nadal u rodziców wczoraj nie napisałyście się bo tylko 14 stron ale i tak nie mam czasu nadrobić 😞 Jak siadam na kompa to tylko na chwileczkę i od razu pędzę do was 🤪 Nasza Ewunia ząbkuje więc troszeczkę marudna w nocy bywa smaruje jej żelem ale i tak te płacze i marudzenie przez sen słyszę całą noc 😞 Jak będe miała chwilkę to zajrzę do was papatki brzuchatki 🙂

Cześć brzuchatki 😁

Jak wróciliśmy ze spacerku to zrobiłam sobie maraton z Dr.House'em..oglądam już 7 odcinek 🤪...bardzo lubię 🙂
Pusto tutaj,dziewczyny spędzają niedzielę w gronie rodziny 🙂
My za godzinkę kąpu i nyny...to znaczy Oskar 🙂

😁 hey dziewuszki właśnie wróciłam od teściów... narozpieszczali mnie nagłaskali i wogóle... ale tu pustki... hihi co do drapkania po plecach to ja uwielbiam jak mnie mój mąż drapie mmmm

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂 Ja ledwo żyję coś jestem do niczego dzisiaj także nie chce mi się nawet pisać. Ale byłam w dużym szoku jak zobaczyłam, że tylko 4 strony do nadrobienia 🤪 Impreza się udała ale ja się w tym stanie nie nadaje na wysiadywanie do późna w nocy 🤨 Poza tym nie lubię jak mój Mariusz pije i zaraz mam nerwy na niego 🤔 Pieska nie mamy niestety jego pan nie chciał go wydać no ale rozpaczać nie będę bo to jednak obowiązek a zaraz będzie małe dziecko. Kocham psiaka i będę go mieć niedługo na tydzień bo właściciele jadą na podróż poślubną 🙂 Ogólnie czuję się dobrze i Alicji dokucza bardzo 🙂 A no i dzisiaj zaczęłam 24 tydzień 😁 😁

Hej Brzuszki 🙂
Za mną ciężka noc,mały płakał i budził się od 23 do 2,a ja zasnąłąm ok.3,bo jeszcze wstawałąm smarować plecy Amolem,bo mnie bolą cały czas 😞
Ja już nie mam pojęcia co on tak źle śpi 😞,dzisiaj musze mu na siłę zajrzeć czy to nie ząbek jednak.
Potem muszę zanieść jego mocz do badania.
Andrzej juz poszedł po urlopie do pracy...ale chory,ma katar,kaszel od wczoraj 😞,a ja już się boję,ze zaraz mały się zarazi a za tydzień idzie do żłobka.

Jem właśnie śniadanko-płatki z mlekiem i kawka:P

hey kochane brzuszki... ja wczoraj jak wróciłam to zjadłam coś i tak mnie żołądek bolał że nie mogłam wytrzymać a mała jeszcze mnie męczyła bo z pęcherza sobie worek treningowy zrobiła... i się męczyłam ze 2h aż w końcu mi przeszło to od razu zasnęłam, mąż mnie głaskał po głowie i brzuszku to zasnęłam szybciutko jak niemowlak 😁 a dzisiaj dopiero wstałam i chyba też płatki sobie zrobie:P narobiłyście mi i mojemu dziecku ochoty na nie haha:P

Mini23 napisał(a):
Cześc dziewczyny ja wczoraj zasnęłąm jakoś o 20:30 a wstałam 8:30 🤪 12 godzin snu 😁 już dawno tak długo nie spałam 🙂 no ale byłam tak padnieta wczoraj że szok 🙂 teraz wcinam płatki z mlekiem

Zazdroszczę...jeju kiedy ja się wyśpię 😞
Oglądam House'a i czytam Język Dwulatka

hehehe tu z brzuszkiem nigdy nic nie wiadomo:P hehe ja dzisiaj mam dzień leniucha:P jem śniadanie w łóżku:P haha dobrze że mamy laptopa to nie muszę wstawać 😁:d hi 😁 hi

Mini23 napisał(a):
Ja robie rosołek na obiad,a później jedziemy do mamy do bydgoszczy. i do wtorku wieczora mnie nie bedzie więc się nie rozpisujcie za wiele 😁

Postaramy się 🙃
Mój mąż ma rodzinę w Bydgoszczy 🙂