Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

SylwiaC napisał(a):
Ola zobaczysz że zgubisz szybko 🙂 a ja na 18 do kosciola sie szykuje bo u nas jakies misje sa i dzis dla małżonkow odnowienie ślubów jest no i sobie idziemy

ooo siuper 😉
hehehe musze zrzucic po porodzi bo masakra...

aisak_89 napisał(a):
Ole dużo przytyłaś ale u Ciebie to też jest dużo odkładającej się wody a to jest zupełnie co innego niż tłuszczyk który się mnoży podczas ciąży. Ty szybciej zrzucisz te 30 niż niejedna 10 ale samego tłuszczu 🙂

przytylam20ale chce 30 schudnac... ja sie odchudzalam przed zajsciem w ciaze i zaczełam sportowy tryb zycia prowadzic i zaprzestalamchciala bym wrócic do tego chocniewiem jak z motywacj...

aisak_89 napisał(a):
Dla chcącego nic trudnego, ale powiem Ci, że na pewno będzie ciężej bo będziesz mieć mniej czasu na bieganie czy siedzenie w siłowni. Chyba, że mąż się zlituje i będzie z Dzidzią zostawać 🙂

u nas siłowni nie ma hahaha cwikałam w domu i biegałam haha mam nadzieje ze córcia mi pozwoli zrzucic zbedne kilo....

• Mamusia
Siemka dziewczyny 😆 Aż 80 stron do nadrobienia miałam!! Przesadziłyście haha 😁 Ale dałam radę. Przeprowadzka skończona do rodziców i póki co tu zostaniemy a z mieszkaniem dalej szukamy, co prawda tamto mieszkanie jest super ale oglądamy jeszcze inne dla porównania 🙂 No tyle że im więcej się ogląda tym trudniej decyzję podjąć a to decyzja na całe życie ... Najbardziej się boję, że mała urodzi się wcześniej jak nie będziemy mieć swojego mieszkania ale będzie jak być musi 🙂 A Ty Oluś będziesz pewnie mamuśką listopadową jednak 🙂 😁 No super, bo będziesz po wszystkim a my przed 🤔 37 tydzień toi ciąża donoszona więc możesz być spokojna, że mała jakby co wcześniakiem nie będzie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Martusia no tak nie było Cie tutaj trochę czasu. Ja jestem zła na męża !!!!! 😠 Co za OSIOŁ !!! Mówię mu, że wózek znalazłam za fajne pieniądze ale mówi, że szybko trzeba go kupić bo mało, że wystawiony jest na 6 dni tylko to jeszcze ten kolor co mi się podoba to są tylko dwie sztuki a ten IDIOTA do mnie !!: To jeszcze kolor CI się musi podobać ?? 😮 I jeszcze Boże co się z tym światem dzieje, jakie to wszystko wybredne się robi !!!
Nie no szczęka mi opadła !!!!!!!!!! 😠 😮

hahahahahaha 🤪 padnę 😁
spadam robic kolacje męzowi 😁 bo sie go spodziewam zaraz
ale mi 3 krsty wyskoczyly to po tym antybiotyku... 😮 bolą mnie....: 🤢 ble... jestem coraz grubsza brzydsza i wogóle eh.... bede rycczec jestem jak słon w składzie porcelany.... to szok.... jak ciężka sie czuje 😮