Skocz do zawartości

PRZEPOWIEDNIA... | Forum o ciąży

goshe

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A anomalie pogodowe to pewnie zawsze były, tyle że współczesne media dużo trąbią przy różnych okazjach i spekulują. Pogoda w Polsce wreszcie trochę wróciła do normy - była porządna, długa zima (choć upierdliwa), teraz powoli nadejdzie wiosna i mam nadzieję, że będzie ciepłe, ładne i słoneczne lato itd. Jakby tego ocieplenia klimatu nie było. Acha jeszcze dodam u nas pożadnego trzęsienia ziemi nie będzie i raczej nie powinno być, bo nasz kraj leży na bezpiecznej części kuli ziemskiej, a takie mini jak czasem zdarzały się to nic.

• Mamusia
No ale Nostradamus niby przewidział, że w listopadzie 2010 wybuchnie III wojna światowa....ja liczę, że to nieprawda...chociaż wydaje mi się że Nostradamus napisał swoje czterowiersze tak, że można to do wszystkiego doczepić i na swój sposób zinterpretować. Może III wojna światowa to też tylko jakaś przenośnia....

• Mamusia
no wlasnie z ta III wojna swiatowa pod koniec roku 2010 juz duzo razy slyszalam...ale pozyjemy zobaczymy
choc wczoraj tak szukalam w necie cos o przepowiedniach i znowu na cos takiego sie natknelam

Madame Sylwia (1948)
Ta kobieta była z pochodzenia Angielką. W latach czterdziestych tuż przed śmiercią wygłosiła zdumiewającą przepowiednię, w której przewidziała, że zjednoczy się Europa. Widzę jedną flagę, europejską flagę - mówiła. Narody zaczną żyć ze sobą jak bracia. Najciekawszy fragment jej przepowiedni dotyczy tego, że kraj leżący w środku Europy odegra najważniejsza rolę w przemianach, które czekają ludzkość. Nie wymieniła Polski, ale z opisów można wnioskować, że to właśnie o Polskę chodzi. Z małego kraju w środku Europy wyjdzie iskra, która ogranie płomieniem zmian cały świat i zmieni go na lepsze. W tym kraju po zmianach powstanie wysoka wieża, którą mają zbudować mieszkańcy. Będzie to centrum duchowe świata. Jej zdaniem w Europie już nigdy nie będzie przelewu krwi.

• Mamusia
Ciekawe...

Marta, też właśnie chodziło mi o World Trade Center (bliźniacze wieże), bo jak to się wydarzyło to wspominano o tym. I zgodze się z Tobą, że do jego zapisków będzie można przypisać różne, nawet podobne wydarzenia, zależy jak się zinterpretuje 😉

O przepowiedni III wojny światowej słyszałam, ale nie pamiętałam żeby to miało być w w listopadzie 2010 (?) Jednak coś mi świta, że Europa, Polska miały byc jednym z najbezpieczniejszych krajów, więc jeżeli wierzyć to będzie ok.

Zresztą nie wierzę w horoskopy, przepowiednie, ale coś w tym jest co nas ciekawi i zagłębiamy się w to.

• Mamusia
goshe napisał(a):
no wlasnie z ta III wojna swiatowa pod koniec roku 2010 juz duzo razy slyszalam...ale pozyjemy zobaczymy
choc wczoraj tak szukalam w necie cos o przepowiedniach i znowu na cos takiego sie natknelam

Madame Sylwia (1948)
Ta kobieta była z pochodzenia Angielką. W latach czterdziestych tuż przed śmiercią wygłosiła zdumiewającą przepowiednię, w której przewidziała, że zjednoczy się Europa. Widzę jedną flagę, europejską flagę - mówiła. Narody zaczną żyć ze sobą jak bracia. Najciekawszy fragment jej przepowiedni dotyczy tego, że kraj leżący w środku Europy odegra najważniejsza rolę w przemianach, które czekają ludzkość. Nie wymieniła Polski, ale z opisów można wnioskować, że to właśnie o Polskę chodzi. Z małego kraju w środku Europy wyjdzie iskra, która ogranie płomieniem zmian cały świat i zmieni go na lepsze. W tym kraju po zmianach powstanie wysoka wieża, którą mają zbudować mieszkańcy. Będzie to centrum duchowe świata. Jej zdaniem w Europie już nigdy nie będzie przelewu krwi.

Gosiu, oby to była prawda 🙂 Chociaż wiecie co...ostatnio słychać, że na pogrzeb śp. Kaczyńskiego chcą przyjechac najważniejsze głowy Państw...nie wiem czy to dobry pomysł...najważniejsze osoby w jednym miejscu 🤨 No ale to tylko moje zdanie 🙂 🙂

goshe napisał(a):
Dziewczyny co o tym myślicie?: I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne w kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy. Metalowe ptaki rozdziela na zawsze dwóch braci... cytat z przepowiedni Nostradamusa

...

Az ciarki przeszly...
O World Trade Centre to raczej nie bylo bo w tych samolotach nie lecieli zadni rzadowcy...
Brrr

• Mamusia
anitek85 napisał(a):

O World Trade Centre to raczej nie bylo bo w tych samolotach nie lecieli zadni rzadowcy...
Brrr

dla mnie z WTC jest coś nie tak, bo wydaje się podejrzanym "spadnięcie" samolotu na pentagon - była równa, okrągła dziura w murze, a gdyby spadł samolot na pentagon, byłyby o wiele większe zniszczenia.. a co do zniszczenia dwóch wież.. nie wiem, ale chyba Amerykanie sami sobie zgotowali ten los... dziwnym trafem w obydwóch wieżowcach podczas zawalania się na niższych piętrach były zauważalne wybuchy ( jakby ktoś detonował ładunek ). Samolot uderzając w górną część budynku nie mógł w takim stopniu zniszczyć budynku, że po chwili się zawalił. Uderzyłby u podstaw wieżowca - wtedy ok, fizycznie jest to wytłumaczalne, ale w tym przypadku wprost niewiarygodne i mało prawdziwe.

• Mamusia
marta1.cz napisał(a):
laaf napisał(a):
i same widzicie jedne przepowiednie sa negatywne jedne pozytywne a ludzie sie tylko nakrecaja 😉

Taka juz natura ludzka 🙂 🙂 Nakręcamy siebie nawzajem 🙂 No ale czemu nie podyskutowac o takich sprawach.

wswzystko dla ludzi jak najbardziej byleby zadna z nas nie zaczela brac tego na powaznie, bo jak mowie w jakas paranoje mozna popasc 😉