Skocz do zawartości

Sport w ciąży? | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja przestałam chodzić na mój fitness po przeziębieniu, z którym walczyłam miesiąc. Boję się, że wyjdę rozgrzana i znów coś złapię. Koleżanka chodzi tam na inne zajęcia nie dla ciężarnych i mówi, że co chwilę ktoś kaszle, albo smarka, a mimo to przychodzi na zajęcia. Także trudno, kondycję będę miała gorszą, ale zdrowie moje i dziecka ważniejsze.
Tysia ja też już zadyszki łapię 😞

Tyssiiaa napisał(a):
proponuje raz dziennie dobry spacer co by się za bardzo nie zmęczyć nie wiem czy macie tak samo jak ja ale chwila i zadyszka ;/ 😮

wiesz co, ja jak wchodze po schodach mam mega zadyszke, albo jak szybko ide gdzies, a dopiero 10 tydzien! a do klubu fitness na 4 pietro wchodze, to na 3 musze na 15-20 sekund przystac. ciekawe co za miesiac-2 bedzie 🤢

• Mamusia
zuzowska napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
proponuje raz dziennie dobry spacer co by się za bardzo nie zmęczyć nie wiem czy macie tak samo jak ja ale chwila i zadyszka ;/ 😮

wiesz co, ja jak wchodze po schodach mam mega zadyszke, albo jak szybko ide gdzies, a dopiero 10 tydzien! a do klubu fitness na 4 pietro wchodze, to na 3 musze na 15-20 sekund przystac. ciekawe co za miesiac-2 bedzie 🤢

no ładnie :P ja staram się jak narazie spacerować ale też jeśli chodzi o długie spacery to odpadają nie wiem co z moją kondycją 😮 trenowałam, tanczyłam biegałam a teraz? o bożeee 😮 😮 🥴