Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja muszę znosić znowu harce mojego pędraka 😉 coś ostatnio upodobał sobie pęcherz.. to takie dziwne uczucie jak tam kopie 🤨 ok. laski ja idę się położyć, poczytać jakąś książkę.

• Mamusia
witam
ale się rozkręciłyście dziewczyny chyba nie nadrobię tylu stron czytania
tydzień w Swornychgaciach mogę uznać za udany
tylko gorzej z podróżą bo nam się auto zepsuło serwis nie zdążył naprawić i musieliśmy jechać pociągiem prawie 5 godzin 😞
muszę się wam pochwalić że zaczęłam czuć kopniaczki 😁 🤪 🤪 🤪
takie delikatne ale coraz częstsze
fantastyczne uczucie

Czy wszyscy śpią? Napisałam do jednej laski, która wylicza płeć na podstawie 4 metod i wg niej mam mieć chłopca zobaczymy czy się sprawdzi, piszą do niej nawet już obecne mamusie żeby sprawdzić czy płeć dziecka się zgadza z tym co ona powie 🙂 W większości przypadków wylicza dobrze tylko nie wiem czy to jest łut szczęścia czy co innego. Ponoć sama na tej metodzie dzieci zaplanowała 😜

joanna normalnie na tym etapie ciazy duzo odpoczywaj zeby odciążyć kregosłup i bedzie dobrze dodalam foteczki do galeri 😁wesa milej podrozy boze tez bym chciala takie wyliczenie co bede miec 😁

To jest link do tej strony: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3266471&start=1590
Sprawdźcie 😁 Zobaczymy co wam odpisze, szczególnie te dziewczyny, które już mają dzieci dla upewnienia hehe 🙃 Podajecie datę urodzenia i miesiąc zapłodnienia (możecie też podać czy przed urodzinami czy po urodzinach) jeśli to było w tym samym mieś. Laska, która wylicza to Gosia 73 🙂 nie musicie się tam rejestrować.