Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

Stosowanie wyższych niż zalecane dawek witaminy C w czasie ciąży może być szkodliwe dla płodu. Wysokie dawki tej witaminy, według klasyfikacji FDA ryzyka stosowania leków w czasie ciąży, należą do kategorii C. Oznacza to, że w badaniach na zwierzętach wykazano działanie niepożądane na płód, jednak jej wpływ na ciążę człowieka nie jest potwierdzony w badaniach klinicznych.

Z Wikipedii 🙂

Justyna to gratulacje! Zazdroszczę Ci.. Ja jeszcze muszę poczekać ponad tydzień do 30tygodnia.

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ty Lagoona,,,na serio,,,,,,,,, pomyslec , ze dziecko urodzi sie 57-59cm dlugie,,,,,,,,po 2-3tyg. czasami po 4tyg, zalezy od pogody wychodzi sie na pierwszy spacer,,,,,,, w ciagu tych tyg dziecko rosnie,,,,,a wiemy ze w pierwszych tyg. dzieci najszybciej rosna.....
pytanie....na jak dlugo posluzy kombinezonik w rozmiarze 62 cm,,,,, ???? zakladajac do tego,,,ze do tych 57-59cm dlugosci dziecka dochodzia jeszcze spioszki i jakis dresik
bo jesli sie urodzi dzidzius wielkosci 50-55cm podejrzewam ze nie bedzie problemu

Lagoona,,,moja bratowa urodzila jedna corcie 59cm i 3970 .......teraz w czerwcu urodzila druga 62cm i 4200........... nie ma wiec regoly chyba czy to chlpiec czy dziewczynka i ktore

sama byla po porodzie 57 cm dluga tak jak i moj brat 58cm

hej laski ja juz zapisanan na usg ale dopiero na 23 listopada ile dni eh

moj maly caly czas jest skosnie lekarz kazal głaskac mowic aby sie przekrecil bo inaczej cc a ja tak pragne naturalnie rodzic bo kto sie kodziem zajmie 😁

• Mamusia
My odwiedzanie grobów przeplatamy z przyjemnościami w tym roku. W sobotę rano z dziadkami moimi na cmantarz potem imprezka urodzinowa u nich. W sobotę moja mama przychodzi do Natalii na torta a my z mężem mamy randkę wieczorem. W niedzielę na groby Adama rodziny a potem chrześni do Natalii na c.d urodzin wpadną. W poniedziałek będziemy się lenić we Troje. No chyba, że ktoś sobie przypomni o Natalowych urodzinach